Plazassa tanssitaan taas tuttujen kanssa

0
Kilpailussa ovat mukana muun muassa musikaaliartisti, -näyttelijä ja -ohjaaja Peter Nyberg tanssiopettajanaan Makkia Studion yrittäjä Maria Härmä.

Tanssii Tuttujen Kanssa -kilpailu järjestetään Plazassa tänä keväänä seitsemättä kertaa. Kisan finaali nähdään Plazassa Kevään muoti -tapahtuman yhteydessä perjantaina 17.4. kello 18.

Yhdessä Plazan suosituimmista tapahtumista paikalliset ”tutut kasvot” ottavat mittaa toisistaan tanssilattialla kokeneiden tanssijoiden opastamana. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä paikallisten tanssiharrastajien kanssa.

Kaikilla tanssipareilla on reilut kaksi viikkoa aikaa opetella yksi itse valitsemansa tanssi, jonka he esittävät yleisölle ja tuomaristolle finaalissa pääsiäisen jälkeisellä viikolla. Voittaja valitaan tuomareiden pisteytyksen perusteella.

Tänä vuonna kisassa ovat mukana eläinlääkäri Jerina Wallius tanssiopettajanaan kilpatanssija Markku Saari , KappAhlin Piret Kaju tanssiopettajanaan Salon Seuratanssiklubin ry:n puheenjohtaja Turo Rantanen , Leino Designin yrittäjä Jussi Leino opettajanaan Salon Seuratanssiklubin tanssiohjaaja Maarit Salvinen , Lounaismaan Osuuspankin pankinjohtaja Jukka Tuominen opettajanaan kilpatanssija Anna Kukko sekä musikaaliartisti, -näyttelijä ja -ohjaaja Peter Nyberg tanssiopettajanaan Makkia Studion yrittäjä Maria Härmä .

Tuomaristoon kuuluvat tänä vuonna Swivelin puheenjohtaja Minna Elo , parturi-kampaamoyrittäjä sekä entinen kilpatanssija Ebba-Kaisa Ketokoski , tanssiopettaja Sanna Takatalo-Heinonen , Salon Teatterin Pauliina Salonius sekä kisan viime vuoden voittaja Autopesu Salon Plazan yrittäjä Labinot Orana . Finaalin juontaa Karolina Blom .