Salon seudun uimahallit mukana uintikampanjassa

0
Muun muassa Salon uimahallissa voi osallistua Ui Elämäsi Kuntoon -kampanjaan. Kuva: SSS/Mikko Kiviluoto

Salon uimahalli, Someron Uimahalli Loiske ja Paimion Uimahalli Solina ovat maaliskuussa mukana Ui Elämäsi Kuntoon -kampanjassa. Suomen Uimaliiton järjestämään kampanjaan on lähtenyt mukaan 62 uimahallia ympäri Suomen.

Jo vuodesta 1992 alkaen järjestetty Ui Kesäksi Kuntoon -kampanja palaa uimahalleihin uudistuneena. Kampanjan uusi nimi on Ui Elämäsi Kuntoon, ja se laajentuu myös syksylle. Maaliskuun lisäksi nyt myös lokakuu on kampanjakuukausi.

Kampanjaan voi osallistua mukana olevissa uimahalleissa, joissa suorituksia voi kerätä joko uimalla, vesijuoksemalla tai vesijumppaamalla. Suoritukset voi kirjauttaa henkilökohtaiseen suorituskorttiin ja uimahallin suoritustaululle. Uimarit kirjaavat kauhotut metrit ja muut vesiliikkujat liikutut minuutit. Uimaseuroille on oma sarjansa.

Vaikka suorituksia vertaillaankin uimahalleissa innokkaasti, on kampanjan pääidea haastaa itsensä kasvattamaan uintiliikuntakuntoa ja kehittämään uintitekniikkaa. Uimahallit palkitsevat osallistujiaan kampanjaan kuuluvilla tuotepaketeilla.