Tommi Toijan teokset siirtyivät ikkunaan

1
Tommi Toijan näyttelyä voi nyt ihailla ikkunan läpi.

Salon Veturitallissa on toimittu luovasti. Salon taidemuseo Veturitalli ja samalla kuvanveistäjä Tommi Toijan näyttely sulkeutuivat koronavirustilanteen johdosta 17.3. Museo päätti ratkaista tilanteen järjestämällä Tommi Toijan teosten pop-up -näyttelyn mahdollisimman laajana Veturitallin sisäpihan puoleisiin ikkunoihin.

Näin taiteen ystävät voivat kaikesta huolimatta käydä katsomassa Toijan näyttelyä vaikkapa kävelylenkin yhteydessä. Tommi Toijan ikkunanäyttelyyn pääsee tutustumaan alkuperäisen aikataulun mukaisesti 5.4. asti. Ikkunanäyttely on auki yötä päivää.

1
Jätä kommentti

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Jouko Häyrynen

Hieno idea!