Kantonen valittiin Korisliigan kehittyneimmäksi pelaajaksi

0
Henri Kantonen nousi päättyneellä kaudella Korisliigan eliittiin.

Vilppaan Henri Kantonen on äänestetty Korisliigan kauden kehittyneimmäksi pelaajaksi.

Kantonen sai yleisöäänestyksessä peräti 44 prosenttia äänistä. Toiseksi tullut Karhubasketin Mikael Laihonen sai 22 prosenttia ja kolmanneksi tullut BC Nokian Niko Mattila 14 prosenttia. Kantonen valittiin kauden kehittyneimmäksi pelaajaksi myös kaudella 2017-2018.

Koronavirukseen päättynyt kausi oli Kantosen uran paras. Hän pelasi Vilppaasta eniten (ka. 28 min). Kantosen keskiarvot olivat 10,7 pistettä, 5,1 levypalloa ja 3,9 syöttöä. Hän oli ainoa kotimainen liigapelaaja, joka ylitti 10 pisteen, viiden levypallon ja kolmen syötön keskiarvot.

Kantosella ei ole vielä sopimusta ensi kaudesta.

Lue Kantosen syvähaastattelu reilun viikon takaa tästä.