Niklas Breilin jättää Tiikerit ja tähtää ulkomaille

0
Niklas Breilin

Salolaislähtöinen maajoukkuelibero Niklas Breilin jättää Kokkolan Tiikerit ja tähtää ulkomaan kentille, seura kertoo nettisivuillaan. Breilin, 20, pelasi Kokkolassa yhteensä kolme kautta.

Salosta Kuortaneen lentopallolukioon siirtynyt Breilin debytoi Mestaruusliigassa syyskuussa 2017. Samana vuonna hänet valittiin vuoden parhaaksi poikajunioriksi.

Koronaviruksen vuoksi päättyneellä kaudella Breilin jakoi Pro Libero -kilpailun voiton yhdessä Akaa-Volleyn Voitto Köykän kanssa. Breilin valittiin myös marraskuun liigatähdistöön. Keskeyttämishetkellä Tiikerit oli sarjataulukossa viidentenä.

Breilin debytoi miesten maajoukkueessa toukokuussa 2018, kun Suomi kohtasi Hollannin. Maajoukkueen päävalmentaja Joel Banks nimesi Breilinin tulevan kesän maajoukkueryhmään yhdessä Köykän ja pitkään ykkösliberon paikkaa pitäneen Lauri Kermisen kanssa.