Oikaisuja

0

Varsinais-Suomen kuntien koronatartuntojen suhdeluvuissa oli virheitä (SSS 16.4.2020, sivu 5).

Salossa vahvistettuja koronatartuntoja on 0,071 prosentilla kaupungin asukkaista. Turussa määrä on 0,04 prosenttia asukkaista.

Koskella sairastuneita on suhteessa eniten, 0,3 prosenttia kunnan asukkaista. Loimaalla tartunnan saaneita on 0,12 prosenttia asukkaista.

Alhaisten kaupunginosan kaavamuutoksesta kertoneessa sähkeessä (SSS 16.4.) oli virhe. Lautakunta esittää, että kaupunginhallitus asettaa kolmen luonnoksen sijasta yhden päivätyn Kirjolankatu-Hakastaronkatu asemakaavan muutoksen esille 30 päiväksi.​

Tiiistain Top Tenin (SSS 14.4.) kolmannessa kohdassa oli virhe. Gerd Müller teki vain yhden maalin, ei kahta vuoden 1974 jalkapallon MM-finaalissa Hollantia vastaan. Saksan toisen maalintekijä oli Paul Breitner.

Sähkettä muokattu kello 14.25. Lisätty oikaisu koskien Tiistain Top Teniä.