Talousjohtaja Korhosesta tulee Salon kaupunginjohtajan sijainen

3
Salon talousjohtaja Anna-Kristiina Korhonen.

Talousjohtaja Anna-Kristiina Korhonen on nousemassa Salon kaupunginjohtajan sijaiseksi Lauri Innan lopettaessa työnsä. Inna on sanonut itsensä irti 16. kesäkuuta alkaen, ja hän jää vuosilomalle 12. toukokuuta.

Käytännössä Anna-Kristiina Korhosen on määrä toimia sijaisena, kunnes uusi kaupunginjohtaja aloittaa tehtävässään.

Kaupunginhallitus päätti maanantaina käynnistää uuden kaupunginjohtajan hakuprosessin. Sen arvioidaan vievän vähintään puoli vuotta. Tavoitteena on, että kaupunginvaltuusto valitsee uuden ykkösjohtajan kokouksessaan 24. elokuuta.

 

 

Sivusta seuraaja

Nyt on tekijä! Korhosessa on kaupunginjohtaja-ainesta!

Matti

Hyvä valinta! Toivottavasti hyviä uutisia riittää jatkossakin.

Marco

Samppanjapullo jo varattuna.