Kahtasataa tutkaan taas Paimiossa

5

Moottoripyöräpoliisi mittasi Paimion kohdalla sunnuntaina kello 00.50 henkilöautolle nopeuden 200 kilometriä tunnissa. Moottoritien nopeusrajoitus on 120 kilometriä tunnissa.
Kuljettajana oli 20-vuotias mies, ja autossa oli yksi matkustaja. Kuljettaja määrättiin ajokieltoon. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Viikonloppuna mitattiin muitakin törkeitä ylinopeuksia Varsinais-Suomessa. Raisiossa ohikulkutiellä poliisi mittasi lauantaina kello 22.50 henkilöautolle nopeuden 152 km/h nopeusrajoituksen ollessa 100 km/h. Kuljettajana oli 17-vuotias nuorimies, jolla oli ikäpoikkeuslupa henkilöauton kuljettamiseen. Autossa oli kyydissä kaksi matkustajaa. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, ja hänet määrättiin ajokieltoon.

Turussa ohikulkutiellä henkilöauto ajoi sunnuntaina aamuyöllä puoli kolmen aikoihin 163 km/h rajoituksen ollessa 100 km/h. Kuljettajana oli 24-vuotias nainen, ja hänellä oli kyydissä kaksi matkustajaa. Myös tämän kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, ja hänet määrättiin ajokieltoon.

Keijo K.

Ehdottomasti autot takavarikkoon, kunnes on jälleen autokoulu suoritettu ja kortti saatu. On aivan sama, kuka sen auton omistaa, mutta se on rikoksentekoväline, jonka voi takavarikoida.

Poliiseja pelkästään motarivalvontaan

Poliisi, jos valvoisi näitä teitä järjestelmällisesti päivittäin, niin näitä kaahareita jäisi myös kiinni päivittäin. Mutta poliiseja ei kiinnosta.

Haukut väärää puuta

Kyse ei ole kiinnostuksen vaan poliisivoimien resurssien puutteesta, minkä varmasti itsekin tiedät.

Turha syyttää poliiseja, jotka eivät voi olla joka paikassa yht’aikaa. Priorisointi tapahtuu siellä, missä verorahoja jaetaan muualle kuin kansan turvallisuuteen.

Pertti

Pitää paikkansa. Poliiseilta ei puutu resursseja, se on höpöjuttua.

Kaksin aina autossa koko asevarustus mukana, vaikka ei menisi muuta kuin kahville. Yksi poliisi autoon jne., henkiökunta kyllä riittää.

Turvallisuuden takia

Turvallisuuden takia täytyy olla kaksi poliisia. Toinen on myös todistaja, jos jotain löytyy tai onko laillinen pidätys.

Voit itse ruveta poliisiksi ja lähteä yöllä yksin partioon nakkikioskille.