Mies pahoinpideltiin Salon torilla

0

Kolmen miehen ryhmä pahoinpiteli mieshenkilön Salon torilla lauantaina aamuyöllä. Poliisipartio löysi uhrin tapahtumapaikalta maasta makaamasta, mutta kuitenkin tajuissaan. Uhri ei muistanut tapahtuneesta mitään.

Poliisipartoi jatkoi etsintöjä jokirannasta ja löysi pian tapahtumasta ilmoittaneen kuvauksiin sopivan kolmen nuoren miehen ryhmän. Noin kello 3:n aikaan sattuneelle välikohtaukselle saatiin alustavissa kuulusteluissa ainakin kaksi vaihtoehtoista tapahtumien kulkua.

Nuorukaisten versiossa yksi heistä myönsi lyöneensä uhria, koska kyseinen mieshenkilö oli torilla tullut haastamaan riitaa ja tarttunut yhtä nuorukaisista rinnuksista. Sivullisten havaintojen mukaan taas kaikki kolme nuorta olisivat osallistuneet ainakin jossain määrin uhrin pahoinpitelyyn.

Uhrilla havaittiin ulkoisia vammoja etenkin kasvoissa, mutta myös kaulan ja selän alueella. Hänet kuljetettiin Salon aluesairaalaan tarkempiin tutkimuksiin. (SSS)