Miestä hakattiin halolla päähän Perttelissä

0

Perjantai-illan vietto yltyi pertteliläisen rivitalon takapihalla pahoinpitelyksi, kun asunnon omistajaa lyötiin alustavien tietojen mukaan sekä nyrkein että halolla. Iskut kohdistuivat pään lisäksi eri puolelle kehoa, mutta poliisin saapuessa paikassa uhri oli kuitenkin tajuissaan. Mieshenkilö toimitettiin välittömästi Turun yliopistolliseen keskussairaalaan tarkempia tutkimuksia varten.

Riita sai paikallaolleiden kertomusten perusteella alkunsa erimielisyydestä, joka jatkui fyysisellä väkivalalla. Alustavassa puhuttelussa väkivallantekoon epäilty henkilö on myöntänyt lyöneensä uhria. Syyksi hän mainitsi uhrin hänelle esittämät uhkailut.

Kaikenkaikkiaan rivitalon takapihalla iltaa oli viettämässä neljä henkilöä, mutta riita syntyi kahden miehen välille. Poliisi epäilee, että ilmeisen runsas alkoholin käyttö seurueessa on myötävaikuttanut tapahtumien kehittymiseen.