Palveleva lukkoliike sähköistyy ja valvoo etänä (mainos)

KUUKAUDEN VAIKUTTAJA: Salon Lukko ja Helahoito

0
Kesämökin useiden piharakennusten lukot ja avaimet voisi sarjoittaa. Yhdellä avaimella pääsisi näppärästi joka paikkaan, Sami Aitosalo vinkkaa.

Rikkinäistä lukkoa ei aina tarvitse vaihtaa uuteen. Kiukuttelevat lukot saattavat kaivata vain voitelua, joka samalla tuplaa tai jopa triplaa lukon käyttöiän. Kadonnut tai vääriin käsiin joutunut taloyhtiön avain voidaan nollata käyttökelvottomaksi etänä.
– Asiakkailla saattaa olla utopistisia mielikuvia oviin, ikkunoihin ja lukkoihin liittyvistä ongelmista. Kaikkea ei aina tarvitse ratkaista uutta ostamalla. Vanhaa huoltamalla tai korjaamalla säästää rahaa ja luontoa, toimitusjohtaja Sami Aitosalo Salon Lukko ja Helahoidosta toteaa.
Asiakaslähtöinen palvelu on osoittautunut vuonna 1976 perustetun yrityksen kivijalaksi. Ammattitaitoinen, pitkään talossa viihtynyt henkilökunta kysyy aina, mitä asiakas on tekemässä. Asiakkaan oma ratkaisu uskalletaan kyseenalaistaa.
– Voimme todeta pienten huoltotoimien tai korjauksen riittävän. Meillä on kokemusta ja keinoja hankkia tarvittavia tuotteita, kaivaa, soitella ja selvitellä niin, että asiakkaan tilanne ratkeaa parhaalla mahdollisella tavalla. Samalla kannustamme välttämään turhaa ostamista, Aitosalo pohtii.
Kaikilla helahoitolaisilla on asennustausta, joten jo puhelintuki voi ratkaista kinkkisenkin tilanteen.
– Positiivinen kokemus poikii tyytyväisiä asiakkaita. Se on parasta markkinointia!
Uudistuksia tiloihin ja ilmeeseen
Salon Lukko ja Helahoidon valikoimiin kuuluvat pienrautatarvikkeet, kuten saranat, vetimet, työntösalvat, avaimet ja lukot. Yrityksellä on myös turvallisuusalan suojatuotteiden, kuten valvontakameroiden, hälytyslaitteiden ja kulunvalvonnan, edustuksia. Kaikilla asentajilla on turvasuojaajakortti.
– Salon seudulla asiakkaamme ovat yksityisiä uudisrakentajia ja vanhojen talojen korjaajia, yrityksiä ja taloyhtiöitä. Teemme tarvittaessa asennus-, huolto- ja korjauskeikkoja muuallekin, Sami Aitosalo lupaa.
Hänen mukaansa ala digitalisoituu vauhdilla. Sähköisten mobiiliavaustuotteiden määrä kasvaa markkinoilla jatkuvasti. Töitä lisää myös mökkeilyn muuttuminen ympärivuotiseksi.
– Liiketoimintamme kasvaa tilanteen ja tarpeen mukaan. Uudistamme graafista ilmettämme ja pikkuhiljaa myös liiketiloja, jo pitkään samoissa tiloissa toiminutta yritystä luotsaava Aitosalo paljastaa.

Salon kauppakamariosasto
Annariina Aalto, asiamies
p. 044 778 2133
annariina.aalto@kauppakamari.fi