Salon seudulle satoja uusia ylioppilaita – katso nimet!

0
ylioppilas
Kevään ylioppilaskirjoitusten tulokset on julkaistu tänään, onnea kaikille uusille valkolakeille!

Kevään ylioppilaskokeiden tulokset ja uusien ylioppilaiden nimet ovat selvillä. Ylioppilaslautakunta luovutti tulokset lukioille tiistaiaamuna, ja tässä ovat Salon seudun uusien ylioppilaiden nimet. Listat eivät välttämättä ole täydellisiä, koska osa oppilaista on saattanut kieltää nimensä julkaisemisen.

Salon Seudun Sanomat toivottaa kaikille onnea valmistumisen johdosta!

Salon lukio
Aaltonen Olli, Alapuranen Petra, Anglé Tuuli, Antola Niilo, Auranen Amanda, Autio Pyry, Avoranta Eveliina, Barry Laura, Barsk Amanda, Björklöf Margarita, Ekman Ripsa, Grönroos Eetu, Haatainen Nea, Haavisto Veera, Halkilahti Iida, Halkiola Jonna, Halonen Casper, Hannolainen Alina, Harkko Milla, Heikkilä Santeri, Heikkilä Teemu, Heikurinen Samu, Heinonen Ilona, Helenius Nella, Helin Iida, Helkiö Krista, Henrichs Jani, Henttinen Laura, Holstikko Veeti, Huotari Maria, Hytönen Jenna, Hällström Jutta, Immonen Linnea, Immonen Viivi, Inkinen Anni, Jaarinen Tuuli-Maija, Jansen Daniela, Jokinen Sanni, Joutsen Josefiina, Kaasinen Okko, Kallio Oona, Kanervo Emma, Kankaanpää Pete, Kaskari Federico, Kaukiainen Sara, Kemppainen Kia, Kivelä Ella, Kiviluoto Maija, Koivisto Susanna, Kokkonen Julius, Koli Aino, Konomi Alina, Korpela Marjo, Koski Valtteri, Kuisma Oskari, Kurkola Essi, Kylänlahti Tuomas, Laajalahti Elias, Laaksonen Nea, Laihia Mailis, Laiho Maria, Laine Antti, Laine Petteri, Laine Vilma, Lajunen Miina, Larsson Camilla, Lastunen Ilona, Laukkanen Emma, Laukkanen Timo, Laurila Ilona, Lehto Akseli, Lehto Joonas, Lehto Laura, Lehto Maija, Lehtola Jemina, Leino Eemil, Leino Minerva, Liberal Paolo, Lindgren Ira, Lindström Taneli, Linna Joonas, Lipponen Jaakko, Loiske Camilla, Louhi Elli, Luojus Lassi, Lähteenlahti Linus, Lähteenmäki Vennu, MacGill Iona, Malinen Miikael, Manelius Veronica, Mannonen Miku, Markula Aleksi, Markula Lida, Martama Maija, Marttinen Greetel, Mehtola Inka, Mejia Samuel, Melkkilä Saga, Mikkola Tuomas, Muuri Krista, Muuri Sofianna, Mäkinen Katariina, Mäkinen Otto, Määttänen Ossi, Niemi Iiris, Niemi Veeti, Nieminen Alisa, Nieminen Eelis, Nikkanen Saku, Nuija Annika, Nummi Eleonoora, Nyyssönen Alvar, Oja Inkeri, Oja-Kaukola Miika, Paasikivi Veera, Piensalo Silja, Pitkänen Aleksi, Plihtari Roope, Pullinen Heidi-Maria, Purtsi Arttu, Rajala Veera, Randelin Vilma, Rannikko Iida, Rannikko Nuutti, Rantanen Jessica, Rantanen Sofia, Rantanen Tapio, Ratamo Siiri, Rauhala Elena, Rautiainen Aleksandra, Rautila Pyry, Ringborg Petra, Romu Sara, Rounamaa Salla, Routio Aaro, Ruissalo Erik, Rytö Veeti, Råman Leevi, Räike Iida, Räkköläinen Jerry, Saari Alisa, Saari Ilona, Saari Sabina, Salmi Miia, Salminiemi Sofia, Sandell Tuomas, Santasaari Salla, Santikko Laura, Seppälä Roni, Siira Kiia, Silfergren Emma, Siren August, Soljama Mikke, Spännäri Meri, Strömberg Patrik, Suokas Kristian, Suomi Arttu, Suominen Mikko, Suominen Saana, Syngelmä Nuutti, Särkiniemi Tinka, Tamminen Elsa, Teder Pihla, Toivonen Anu, Toivonen Jasmin, Toronen Aleksandr, Tuominen Mikael, Turunen Miska, Törrönen Viljami, Vainio Ellen, Valkonen Elias, Vastamäki Roosa, Vastamäki Venla, Vesterinen Onni, Virta Aleksi, Virtanen Jake, Vähälehto Helmiina, Wingate Alfred, Yli-Talonen Amanda, Äikiä Juho.

Salon lukion aikuislinja
Heinä Maija, Nummenpää Susanna, Seppälä Inka, Sohlman Ronja, Tohmola Samuel.

Halikon lukio
Aaltonen Tiia, Aaltonen Viivi, Elg Juho, Fagerström Adalmiina, Helenius Aaro, Helenius Hugo, Hukkanen Olivia, Iivonen Elina, Iltanen Santeri, Isotupa Lassi, Järvenmäki Juho, Kilpiö Jenna-Mari, Kivikallio Lauri, Korpela Oskar, Kortesmaa Veeti, Laine Samuli, Laine Valtteri, Leino Aarno, Leppäaro Adalmiina, Leppävuori Teemu, Lindström Enni, Luukka Tiuku, Malka Sol, Moilanen Lauri, Mäkelä Konsta, Mäkinen Malla, Nevalainen Vilhelmiina, Niemelä Eemeli, Niinistö Elmer, Nojonen Liisa, Rantanen Emil, Roos Jare, Saarikko Oona, Saarinen Elina, Sainio Jeremias, Salomaa Jimi, Seitz Emma, Susi Antti, Suutari Ville, Taralainen Maarit, Tocklin Sami, Tuusa Saku, Virtanen Veikka, Ylönen Maria.

Perniön lukio
Aaltonen Lotta, Ahtiainen Roosa, Boström Jutta, Heino Jenna, Husu Roosa, Johansson Eveliina, Jurmu Jasmin, Jäntti Jenna, Järvilinna Juulia, Keskilä Tatu, Kipinoinen Jussi, Kukkamaa Sofia, Kuparinen Kerttu, Lehtinen Anni, Lehtinen Viljami, Leikkonen Liina, Leino Allan, Lindholm Aliisa-Maria, Lindroos Erik, Pesonen Ruth, Salminen Unto, Salonen Oskari, Tuominen Henna, Työppönen Teemu.

Kimitoöns gymnasium, Kemiönsaari
Broman Janina, Broman Jessika, Ekman Ylva, Forsberg Matilda, Ginlund Josefin, Hakalax Madeleine, Holtegaard Andersen Emil, Kruglov Alexander, Laurén Albin, Lind Ellinor, Manelius Matilda, Nikkari Ohto, Nyman Rickard, Porsanger Inka, Sandholm Rebecca, Simola Richard, Sjöstrand Oscar, Stenström Johannes, Söderström Walther, Thomander Oscar, Törnqvist Liam, Östermalm Theo, Österås Magnus.

Someron lukio
Andersson Karoliina, Auranen Inka, Bytyqi Mentor, Hakala Miro, Hintsa Paavo, Jokiniemi Juho, Juote Hilppa, Kaurala Aada, Kaurala Nea, Kesäniemi Anni, Koski Jenni, Koskinen Elias, Laaksonen Nea, Lehtimäki Jere, Lehtimäki Manu, Lehtinen Anna, Lehtonen Valtteri, Lilja Jyri, Luukkola Olli, Mattila Ria, Mikkola Kristian, Moisander Alisa, Morander Viljami, Mäenpää Justus, Mäntymaa Jooel, Nieminen Ronja, Niilo Carolina, Nummila Eveliina, Närhi Juho, Pelto-Lampola Emma, Pitkänen Niina, Puotsaari Jussi, Päivärinta Salla, Sirro Valtteri, Tamsi Carolina, Trofimovs Aleksejs, Vaittinen Sofia, Varheenmaa Kasper, Varjo Linda, Vasama Venla, Verho Väinö, Virta Arsi, Virtanen Amanda, Virtanen Pauliina, Vuorinen Nea, Älli Elina.

Kosken lukio
Alikärri Mikko, Flemming Minttu, Hakamäki Helmiina, Heikkinen Viija, Järvelä Jetro, Kanasuo Esa, Kankaanpää Sara, Kankaanpää Susanna, Kaukonen Pekka, Kauraala Aarne, Kujanpää Jemina, Kuokkanen Sampo, Kuosa Kiia, Laakso Matias, Laurolinna Ida, Markkanen Aarto, Moisander Jenni, Muje Anton, Mäkelä Johannes, Mäkitalo Kim, Nevala Heidi, Noki Emma, Nurmi Josefina, Ojala Anna, Raitala Heta, Saari Elmiina, Salminen Erno, Salminen Sara, Salo Lauri, Santakangas Anniina, Savonen Jenni, Seitz Miro, Simola Suvi, Simonen Roosa-Maria, Strandén Teresia, Säteri Meri, Tamminen Simo, Uusitupa Suvi, Witka Anniina.​

Paimion lukio
Aho Sanni, Alakylä Eemeli, Anttila Maija, Entonen Martta, Gerlander Waltteri, Gröndahl Konsta, Haanpää Klaus, Heimo Jere, Hörkkö Rasmus, Jalo Annika, Karvanen Anniina, Kaunonen Suvi, Kavander Josefiina, Keppola Tiia, Knuutila Kalle, Kuusvuori Julius, Kylämäki Santeri, Kössi Pilke, Lehto Joonatan, Lehto Tia, Léman Jere, Lempiäinen Annisofia, Louhi Silja, Lundstedt Fanny, Moilanen Kaisa, Murto Kalle, Määttänen Erik, Pajuluoma Viivi, Penttilä Santeri, Piipponen Ronja, Rantala Ella, Rintala Roope, Ruusunen Roosa, Sipilä Antti, Suominen Wilhelmiina, Säteri Veikka, Tanninen Helmi, Tanninen Hilja, Tanninen Kalle, Tuominen Julian, Turve Milja, Valtamo Santeri, Valtatie Lenni, Valtonen Eetu, Vavuli Essi, Vesalainen Leevi, Virtanen Roosa-Maria, Välimaa Pietari, Wallin Nea.

Muualta valmistuneita salonseutulaisia
Laakkio Aapo, Salo, Kerttulin lukio, Turku
Johansson Petra, Kemppainen Maria, Sibelius-lukio, Helsinki