Salkkari järjesti toukokuussa leikkimielisen Makein maja -kilpailun, johon ilmoitettiin kaikkiaan kymmenkunta hauskaa ja kekseliästä majaa. Jotkut majat ovat kokonaan lasten itse tekemiä, ja joissakin apuna on ollut isä tai isoisä.

Jokainen maja on omalla tavallaan hieno, mutta nyt pitäisi kuitenkin valita se kaikkein makein. Toimitus on valinnut kuusi majaa, joista yleisö saa äänestää voittajan.

Äänestää voi 28. kesäkuuta asti, jonka jälkeen julistetaan voittaja.

Voittajamajan tekijät saavat yllätyspalkinnon ja pääsevät esittelemään majansa lehden sivuilla. Myös äänestäjien kesken arvotaan pieniä palkintoja.

Tässä ovat ehdokkaat ja äänestyslomake löytyy lopusta!

MAJA 1. 10-vuotiaan Joonas Kakon lähes kokonaan itse tekemä maja Hähkänällä. Mukavuuksina lähes vedenpitävä katto ja tuulelta suojaavat seinät.

MAJA 2. Naapurusten rakentama maja Salon Karjaskylässä, pääurakoitsijoina 7-vuotias Aleksi ja 8-vuotias Eemil, apureina sisarukset ja kaverit. Majassa myös terassi ja grilli.


MAJA 3. Iida ja Aino Rannikon rakentama puumaja Särkisalossa. Vanhasta laiturista rakennetun majan varustukseen kuuluu perunakorista tehty tavarahissi.

MAJA 4. Kalle Kullan 5-vuotiaana rakentama maja, jonka nyt 10 vuotta myöhemmin ovat maalanneet Joika ja Noel. Maja rakennettu ison kannon päälle, lauta on kuormalavoista.

 

MAJA 5. Mauno Mäentaustan ja lapsenlapsensa Juliuksen neljä vuotta sitten rakentama puumaja Koskella.

MAJA 6. Simo Järvelän ja 6-vuotiaan tyttärensä Hilda Järvelän rakentama maja Somerniemellä. Intiaanihenkinen maja on tehty kuusenrangoista ja vuorattu havuilla, keskellä on tulisija.

Äänestys on päättynyt.