Salo Golfissa lyödään palloa koloon taas vuorokausi putkeen – Tomi Paju saa rinnalleen moottoripyöräradoiltakin tutun Otto Kotajan

0
Otto Kotaja (vas.) ja Tomi Paju golfaavat 24 tuntia putkeen perjantaista kello 18 alkaen.

Salo Golf järjestää seitsemättä kertaa 24 tuntia kestävän hyväntekeväisyystapahtuman juniorigolfin tukemiseen. Vuorokauden ja seitsemän kierroksen aherrus alkaa tänä vuonna perjantaina kello 18.
24 h golfin konkari, Salo Golfin toimitusjohtaja Tomi Paju saa tällä kertaa rinnalleen Otto Kotajan. Viime vuosina Pajun parina on häärinyt lentopallovalmentajana tunnettu Vesa Kujanpää.
– Vesa ilmoitti viime vuoden pelin jälkeen, että nyt on aika vetäytyä tästä. Lähes heti perään Otto kertoi haluavansa mukaan. Otto on yksi parhaista meidän kerhon pelaajistamme. Hän pelaa paljon ja on käynyt tänä vuonna koittamassa myös jo Finnish Tourilla. Tänä vuonna saamme kasaan varmasti aiempaa enemmän par- ja birdie-tuloksia, Paju uskoo.
Kotaja on varsin monipuolinen urheilumies, sillä hän on kilpaillut monta vuotta myös ratamoottoripyöräilyssä.
– Jos uskaltaa ajaa 180 kilometriä tunnissa kurviin polvi maassa, on tällainen vuorokauden golftempaus pikkujuttu, Paju letkauttaa.

Vuorokauden putkeen golfia pelaamalla Paju ja Kotaja keräävät varoja lasten matalan kynnyksen liikunnan mahdollistamiseen.
– Olemme saaneet varoja vuodesta riippuen noin 5 000 eurosta 7 500:aan. Tänä vuonna meillä on kasassa jo vajaat 4 000 euroa. Näyttäisi siltä, että tänä vuonna voisi tulla hyvä potti kasaan. Olemme saaneet Oton kontaktien kautta hyvin rahaa, Paju kiittelee ja kertoo, että lahjoituksia voi tehdä vielä myös ensi viikon aikana.
Loppuviikon sääennuste näyttäisi suosivan Pajun ja Kotajan urakkaa.
– Näyttää hyvältä. Sade on se julmin vaihtoehto. Edessä on vielä soittolistan laatiminen Spotifyhin, Paju kertoo.
Minkälaista musiikkia pelaamisen lomassa kuuntelette?
– Kesäjuttuihin liittyy. Esimerkiksi ”Kesän lapsi mä oon”. Myös JVG ja Klamydia näyttelevät vahvaa roolia, Paju sanoo.

Jätä kommentti