Salo haastattelee kymmenen kaupunginjohtajaksi hakenutta

1

Salon kaupunginjohtajaehdokkaista haastatellaan kymmenen. Kaupungin johtoryhmään kuuluvat hakijat vs. kaupunginjohtaja Anna-Kristiina Korhonen ja kaupunkikehitysjohtaja Mika Mannervesi ovat mukana joukossa.

Haastateltavissa on Korhosen lisäksi kaksi muuta kaupunginjohtajaa: Forssan Jari Kesäniemi ja Kemin Tero Nissinen .

Kaupunginjohtajan valintaa valmisteleva työryhmä haluaa lisäksi haastatella Kuntalainen Oy:n toimitusjohtajan Petri Härkösen , Lahden kaupungin hyvinvointijohtajan Mikko Komulaisen , Keravan yhteistyöjohtajan ja pääkaupunkiseudun kehyskuntien Kuuma-liikelaitoksen johtajan Antti Kuuselan , Turku Science Park Oy:n toimitusjohtajan Niko Kyynäräisen , Turun kaupungin muutosjohtajan Antti Parpon ja Suomen Kuntaliiton kuntatalousosaston johtajan Ilari Soosalun .

Haastattelut järjestetään ensi viikon tiistaina ja keskiviikkona, minkä jälkeen jatkoon päässeet lähetetään soveltuvuustesteihin.

Tavoitteena on, että kaupunginvaltuusto valitsee uuden kaupunginjohtajan 24. elokuuta. Esityksen tekee kaupunginhallitus. Ennen hallituskäsittelyä kaupunginvaltuusto haastattelee kärkiehdokkaat maanantaina 10. elokuuta.

Salon kaupunginjohtajan virkaan jätettiin määräaikaan mennessä 23 hakemusta.

Pepe

Eikö uskallettu Avin tarkastajaa pyytää haastatteluun?