Salossa varastettiin ruohonleikkuri – voro suuntasi leikkaamaan viljapellon piennarta

1
Työnnettävä ruohonleikkuri varastettiin Raino Lindgrenin pihasta. kuva: SSS/Jan Sundman

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Salon Kuhilaspihalla tapahtui epätavallinen rikos.

Päihtynyt nuori mies anasti pihalta työnnettävän ruohonleikkurin. Tämän jälkeen hän suuntasi leikkaamaan leikkurilla viereisen viljapellon piennarta.

Voron leikkuutyöt jäivät kuitenkin lyhyeksi, sillä yksi Kuhilaspihan asukkaista heräsi ruohonleikkurin ääneen. Hän lähetti poikansa varkaan perään ja hälytti paikalle poliisit.

Kun varastetun ruohonleikkurin omistajalle Raino Lindgrenille ilmoitettiin rikoksesta, varas oli jo poliisin hallussa.

– En tiedä, miten en itse herännyt ruohonleikkurin ääneen. Voro oli käynnistänyt leikkurin ja työntänyt sitä makuuhuoneeni ikkunan alta. Pihalla on selvät jäljet, Lindgren ihmettelee.

Ruohonleikkuri selvisi yön tapahtumista vahingoitta. Lindgren toteaa, että ilman naapurin neuvokasta toimintaa varas olisi todennäköisesti ehtinyt etenemään kauemmaksi.

– Haluaisin vaan tietää, mitä tämän varkaan päässä on liikkunut, Lindgren huokaisee.

Tulevaisuudessa Lindgren aikoo pitää ruohonleikkurinsa visusti lukkojen takana. Hän on huolissaan asuinalueensa levottomuudesta.

– Pihani viereen ollaan rakentamassa kevyen liikenteen väylää, minkä jälkeen täällä liikkuu varmasti vieläkin enemmän epämääräisiä kulkijoita. Toivon, että tähän rakennettaisiin jonkinlainen aita.

Varkaudesta ei ole tehty rikosilmoitusta, joten asiasta ei aloiteta tutkintaa. Poliisit toimittivat päihtyneen miehen putkaan.

1
Jätä kommentti

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
aulis tuominen

Voishan tuolle hiukan maksaa, jos leikkaisi koko nurmikon päiväsaikaan.