Suojaa ja kehitä

0

Business Finland on myöntänyt suomalaisille yrityksille puoli miljardia euroa liiketoimintojen kehittämiseen. Vaikutukset ovat nähtävissä. Kas, tuolla otetaan digiloikka ja ostetaan tietokone, tuolla parturoidaan etätyön metsittämiä toimihenkilöitä ja tuolla kivijalkakauppaa muutetaan puujalkaveistämöksi.

Jo pelkkä kesän tulo virkistää niin, että voimme julkaista seuraavat luokitellut ilmoitukset.

PALVELUKSEEN HALUTAAN.

Suomen hallitus hakee ensihoitajaa tai muuten pätevää elvyttäjää. Työympäristö on siisti, ja työkalut ovat kunnossa. Käytettävissä ovat elvytysrahasto ja elvytyspaketti. Jos Euroopan suurimman elvytysvälineen julkinen käyttö ujostuttaa, keskustan puheenjohtajalta saa hintatietoisen esiintymiskonsultin puhelinnumeron.

Salon kaupungissa on avoinna kaupunginjohtajan virka. Tarjoamme tuhansittain hyviä työtovereita, suhteellisen uuden kaupungintalon ja mahdollisuuden toistuvaan pään seinään lyömiseen. Taloudellinen tilanne huomioon ottaen oma kypärä lasketaan eduksi. Sinun pitää asua Salossa, mutta asukkaiden, yhdistysten, puolueiden ja yrittäjien tasapuolisen kohtelun turvaamiseksi et saa tuntea kaupungista ketään. Kärkihankkeemme ovat vahvassa myötätuulessa: tunnin juna saattaa tulla, jätevoimala valmistuu varmasti ja torin lavan pressu on jo vaihdettu.

KOULUTUSTA

Loogisen päättelyn kurssi kannatusmittauslaitoksille, politiikan toimittajille ja oppositiopuolueille. Sosiaalidemokraatteja äänestäisi nyt joka neljäs suomalainen, ja pääministeri Sanna Marin on suosituin poliitikko presidentti Sauli Niinistön jälkeen. Voidaanko kannatuksen laajenemista rajoittaa käyttämällä julkisilla paikoilla hengityssuojaimia?

TYÖSUORITUKSIA

Keikoille tilattavissa korona-aikaan päivitetty esiintyjä. Sopii esimerkiksi Salon iltatorille. Soitto- ja laulutaito sekä ohjelmisto takaavat turvallisuuden. Yleisöä ei kerry yli 50 henkeä.

LÖYTYNYT

Löytynyt koronavirusta sekä Helsingin että Turun jätevesistä. Omistaja voi noutaa omansa Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta tuntomerkkejä vastaan.

RAVINTOLOITA

Vapaus on koittanut! Tervetuloa kaikista ilmansuunnista lounaallemme taatusti turvalliseen ympäristöön. Meillä oli hyvin tilaa jo ennen koronaa, ja nyt keittiömme on siirtänyt suolan annoksista hintoihin. Asia on pihvi – tai jotain sen kaltaista.

Oluen ystävät, terassi on avattu ja niin myös hanat! Aukioloaika on lyhyt, mutta lasit ovat pitkiä. Kyllästyitkö jo maskiin? Vaihda se mäskiin. Sano hyvästit epidemialle, tilaa epidemi-ale.

Jätä kommentti