Syyttäjä aikoo valittaa somerolaisen Milla Arosen kuolemanjutusta

0
Salolaista pariskuntaa syytetään törkeästä eläinsuojelurikoksesta. Kuvituskuva.

Syyttäjä on ilmoittanut tyytymättömyytensä koko tuomioon, jolla Varsinais-Suomen käräjäoikeus tuomitsi ex-poikaystävän Milla Arosen kuolemasta.

Käräjäoikeus tuomitsi somerolaisen Jyri Kristian Niemisen kahdeksi vuodeksi ja kahdeksaksi kuukaudeksi vankeuteen viime viikolla. Tuomio tuli törkeästä kuolemantuottamuksesta, törkeästä pahoinpitelystä, hautarauhan rikkomisesta, törkeästä petoksen yrityksestä ja maksuvälinepetoksesta.

Syyttäjä vaati tuomiota murhasta, mutta esitti oikeudenkäynnin viimeisenä päivänä vaihtoehtoiset syytteet törkeästä pahoinpitelystä ja kuolemantuottamuksesta sen varalta, ettei syyte murhasta menestyisi.

Syyttäjällä on nyt 30 päivää aikaa valittaa käräjäoikeuden tuomiosta hovioikeuteen.