Musiikkifestivaali Oodi toteutuu lauantaina, satoi tai paistoi – Darude soittaa Halikon vesitornin huipulta tai sisätiloista

2

Halikon vesitornin katolta lähetetään lauantaina 11. heinäkuuta livemusiikkia koko maailmalle, kun salolainen musiikkifestivaali Oodi järjestetään poikkeusoloissa ja erikoisjärjestelyin Oodi Tower Specialina. Jos sää on sateinen, festivaali järjestetään sisätiloissa.

Ulkoilmatapahtuman piti alun perin toteutua jo viikko sitten lauantai-iltana, mutta sääolosuhteiden takia festivaali lykkääntyi sunnuntaille.  Sunnuntaina tapahtumaa päätettiin siirtää edelleen vajaalla viikolla sateiden takia.

Nimekkäiden artistien keikkoja voi seurata ainoastaan monikamerastriimin kautta eri palveluissa. Striimi alkaa kello 18.

Oodin Jani Luukkainen ja Jarkko Anttila esittelevät Halikon vesitornin kattotasannetta, jossa Darude ja Oodin muut esiintyjät esiintyvät lauantai-iltana. Kuva: SSS/Jukka Vaso.

Illan huippuesiintyjä on Salossa asuva, Sandstorm-megahitistään tunnettu Darude. Mukana ovat myös salolainen Sputnik, somerolainen dj-duo Alora & Senii sekä turkulaistunut salolaismuusikko Luna G.

Kamerat näyttävät vesitornin huipulla tai sisätiloissa esiintyvät artistit suorana lähetyksenä. Lisäksi lähetyksessä nähdään livekuvaa myös salolaisista ravintoloista ja tunnetuista matkailukohteista.

– Esiintyjät ovat mukana talkooajatuksella. Festivaalin tekniseen toteutuksen kustansivat Salon kaupunki ja paikalliset yritykset, kertoo Oodia jo vuosia järjestänyt Jarkko Anttila.

 

Darude eli Ville Virtanen.

HALIKON vesitorni on noin 20 metriä korkea, ja se sijaitsee komean Käräjävuoren laella.

Torni on rakennettu vuonna 1970, mutta se sai 90-luvun alun peruskorjauksessa linnamaisen olemuksen. Valaistu vesitorni näkyy yöaikaan kauas esimerkiksi ohiajaville autoille.

 

Oodi Tower Special -esiintyjät

  • Luna G
  • Basile Renaud B2B Fjunu
  • Sputnik
  • DJ AL
  • Alora & Senii
  • Darude
Tapahtuman sriimi on katsottavissa esimerkiksi Youtubesta.
Youtuben tekijänoikeusrajoitukset yllättivät tapahtuman järjestäjät, eikä striimi pysynyt Youtubessa päällä. Striimin näki tapahtuman Facebook-sivuilta.
Uutista päivitetty su 12.7., la 11.7. kello 11:30 ja 5.7. klo 13.50 ja 13.58. 
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
hienoa
2 vuotta sitten

Oodi Tower Special livestream straight from the top of a watertower in Salo FINLAND
Due to weather conditions the stream has been postponed to Saturday 11.7.2020 18.00 – 22.00

teejii
2 vuotta sitten

Lauantaina sataa, perjantai olisi parempi.