Salo Volley saavutti torjuntavoiton – turnaukseen ilmoittautui 126 joukkuetta

0
Tutut Salo Volleyhin kuuluvat oheisohjelmat järjestetään tälläkin kertaa. Viime vuonna pukukilpailun voittoon edettiin Uuno Turhapuroina.

Lentopallon Salo Volley -turnauksen järjestäjät voivat todeta saavuttaneensa poikkeustilanteessa tietynlaisen torjuntavoiton. 7.–9. elokuuta pelattavaan tapahtumaan ilmoittautui 126 joukkuetta.

Määrää voi pitää kaikki kevään tapahtumat huomioiden suurena. Viime vuosina joukkueita on ollut mukana noin 140, eli pudotus on lopulta positiivisen pieni.

– 126 kuulostaa tosi hyvältä. Nyt toteutui vaihtoehdoista se, että monet haluavat tulla pelaamaan vähien tapahtumien kevään jälkeen. Toinen mahdollisuus oli se, etteivät ihmiset olisi uskaltaneet lähteä liikkeelle, pohtii turnauksen järjestelyryhmään kuuluva Pirjo Silenius LP Viestistä.

Sileniusta ilahduttaa erityisesti se, että mukana on Salo Volley -debytantteja.

– Tiedän, että mukaan tulee sellaisia joukkueita, joista yksikään henkilö ei ole ollut aiemmin Volleyssa edes katsojana.

Järjestämiskäytäntöihin odotetaan edelleen ohjeistuksia aluehallintovirastolta ja pelastuslaitokselta.

– Varaudumme siihen, että rajaamme pelaajat ja muun väen 500 henkilön kokonaisuuksiin. Tämä tarkoittaisi sitä, että yleisöä ei voisi ottaa paikalle kovin paljoa.

Oheisohjelmat, kuten perjantai-illan etkot ja perinteinen pukukilpailu pidetään aiempien vuosien tapaan. Mahdolliset yleisörajoitukset saattavat muovata lapsille suunniteltuja tapahtumia.

– Lasten lisäksi paikalle voisi tulla paljon heidän vanhempiaan. Meillä oli tälle vuodelle suunnitelmia uudistuksista, mutta ne ajatukset siirtyivät sattuneista syistä ensi vuoteen, Silenius muistuttaa.

Osallistujista tarvitaan etukäteen tavallista tarkemmat tiedot.

– Meille pitää olla selvillä se, kuinka monta pelaajaa mistäkin joukkueesta tulee paikalle, Silenius sanoo.

Arvoituksia on alle kuukausi ennen tapahtumaa vielä verraten paljon. Mahdollisten mainittujen yleisörajoitusten lisäksi säätila mietityttää. Turnaus kun on totuttu järjestämään heinäkuussa, ei elokuussa. Alkuperäinen ajankohta olisi ollut tuleva viikonloppu.

– Jos tuolloin elokuussa osuu kurja keli, syö se oheismyyntiä todella paljon. Illat myös pimenevät luonnollisesti aikaisemmin kuin heinäkuussa, Silenius laskee.

Niin tai näin, joukkuemäärä tekee erittäin hyvää salolaisten Viestien taloudelle. Olkoonkin, että poikkeusoloista johtuen on tulllut paljon uusia järjestelykuluja.

Jätä kommentti