Salon seudulla ajettiin huumeissa

0

Salon seudulla ajeltiin huumeiden vaikutuksen alaisena tiistaina. Poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän epäillystä rattijuoposta Somerolla tiistaina iltapäivällä kello kolmen aikoihin. Poliisi tavoitti tuntomerkkeihin sopivan henkilöauton Turuntiellä.

Poliisille entuudestaan tutulla naiskuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Huumepikatesti näytti positiivista mm. amfetamiinille. Poliisi epäilee noin 30-vuotiaan naisen syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikokseen.

Myös Salossa poliisin vanha tuttu törttöili liikenteessä huumeiden vaikutuksen alaisena. Poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän Salon keskustan alueella liikkeellä olleesta epäilyttävästi ajavasta henkilöautosta tiistai-iltana hieman ennen kello kymmentä. Ilmoituksen mukaan auto kiihdytteli ja jarrutteli täysin tarpeettomasti ja ajo oli muutenkin holtitonta.

Poliisi tavoitti auton Salon Ruuhikoskenkadulta. Auton kuljettajaksi osoittautui noin 45-vuotias mies, jolla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Miehen käytös oli hyvin sekavaa.

Mies vietiin verikokeisiin mahdollisen rattijuopumuksen selvittämiseksi. Häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Kortitta ajamisesta mies jäi kiinni jo yhdeksännen kerran tänä vuonna.