Sirkusmaistiaisia Salon torilla

0
Antti Nerg ja Markus Nivala esiintyvät sunnuntaina torilla. kuva: Eikka Alatalo

Salon sunnuntaitorilla 2. elokuuta saadaan puoliltapäivin sirkusmaistiaisia, kun Circus duo Nerg & Nivala eli Antti Nerg ja Markus Nivala esiintyvät. Esitys antaa esimakua Salo Circus Festivalista, joka täyttää torin 7.–9. elokuuta.

Kello 10–12 laulaja-lauluntekijä Helisa Hallamaa esittää yksin ja bändin kanssa covereita suomeksi ja englanniksi Gorillazista Eppu Normaaliin. Bändiin kuuluvat lisäksi Henteri Hallamaa , Antti Hallamaa , Jyrki Koljonen ja Karri Kerkelä.

Kello 12–14 esiintyy Wounded Silence kokoonpanolla Martti Halme , Esko Lahdenmäki , Markku Nummi ja Antti Hallamaa .

Bändin musiikki on folk-rockia bluesmausteilla. Ohjelmistossa on myös omaa musiikkia.

Sunnuntaitorin järjestävät Lasten Laulukaupunki ry ja kahvio Salon Torikaffe yhdessä Salon kaupungin kanssa.