Sp-Isännöintipalvelut Oy laajensi toimintaansa Salossa

0
Kaupantekotilaisuuden jälkeen Someron Säästöpankin Salon toimipisteellä Sp-Isännöintipalvelut Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Makkonen, eläkkeelle jäävä Tili ja Isännöinti Vaahtera Oy:n toimitusjohtaja Marja-Liisa Vaahtera, sekä kiinteistösihteeri Minna Tallus. Kuva: Marika Mäkinen

Someron Säästöpankin isännöintiliiketoiminta Sp-Isännöintipalvelut Oy:n toiminta laajeni Salon seudulla entisestään kun yhtiö osti tämän kuun alussa Tili ja Isännöinti Vaahtera Oy:n liiiketoiminnan. Tili ja Isännöinti Vaahtera Oy:n mukana Sp-Isännöintipalveluiden toiminta laajeni vajaalla sadalla taloyhtiöllä. Yritysjärjestely vahvistaa entisestään Sp-Isännöintoinpalvelut Oy:n asemaa Salossa ja koko Varsinais-Suomessa.

Sp-Isännöintipalvelut Oy tulee jatkamaan Isännöinti Vaahteran kokonaisvaltaista isännöintiä asuin- ja liikehuoneistojen hallinnollisissa, taloudellisissa ja teknillisissä isännöintitehtävissä. Toimipiste jatkaa Salossa. Henkilökunta ja asiakkaat siirtyivät uudelle yritykselle 1.7.2020 alkaen.

Sp-Isännöintipalvelut Oy aloitti toimintansa viime vuoden syksyllä. Kuluneen vuoden aikana isännöintipalvelu on laajentunut Someron lisäksi myös Salon seudulle, kun yhtiö osti loppuvuodesta TT-Välitys Oy:n isännöintiliiketoiminta Isännöinti Tammen.

– Markkinaosuuksien sanominen Salossa on vielä tässä vaiheessa hankalaa. Emme kilpaile niillä, vaan pikemminkin laadulla. Haemme jalansijaa asiakaslähtöisellä palvelulla, toteaa Sp-Isännöintipalvelut Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Makkonen.

Somerolla Sp-isännöintipalvelut Oy:lla on Makkosen mukaan kolmasosa markkinaosuudesta. Salon seudulla Sp-Isännöintipalvelut Oy on keskisuuri toimija kahdentoista ammattilaisen edustamana.

Tulevaisuudessa yhtiön tavoitteena on investoida ja laajentaa toimintaansa entisestään. Someron säästöpankki toimii Salon, Perniön, Kemiönsaaren, Someron, Forssan, Urjalan, Akaan ja Loviisan toimialueella.

– Kasvustrategiamme olisi saada isännöintipalvelut sinne, missä pankkikin, toteaa Makkonen.

Makkosen mukaan toiminta hakee orgaanista kasvua.

– Jos joku haluaa luopua toiminnastaan tai liittyä mukaan toimintaan, tarjoamme siihen mahdollisuuden, jatkaa Makkonen.

Someron ja Salon lisäksi Sp-Isännöintipalvelut Oy:lla on tällä hetkellä pienempiä asiakkuuksia ja toimintaa myös Forssan seudulla.