Sunnuntaina torilla luvassa kaksi tanssiorkesteria

0
Tahtiset

Salon torilla on tulevana sunnuntaina luvassa elävää musiikkia kahden tanssiorkesterikokoonpanon tahdissa. Tanssiorkesteri Tahtiset ja kevyen musiikin yhtye Combo di Bossa viihdyttävät kahviossa neljän tunnin ajan. Kesäsunnuntain ohjelman järjestäjinä ovat Lasten laulukaupunki ry ja kahvio Salon Torikaffe yhdessä Salon kaupungin kanssa.

Sunnuntain ohjelman aloittaa tanssiorkesteri Tahtiset. Orkesteri soittaa suomalaista iskelmä- ja popmusiikkia. Yhtyeeseen kuuluvat Ismo Kakko (laulu ja kitara), Raimo Niemelä (koskettimet) ja Jyrki Sjöholm (kitara).

Tanssiorkesteri Tahtisten jälkeen vuorossa on paikallinen kokoonpano Combo di Bossa. Alkuvuodesta 2015 perustettu Combo di Bossa on on kevyen musiikin yhtye, jonka jäsenillä on vuosikymmenten kokemus musiikista ja keikkailusta. Yhtyeeseen kuuluvat Satu Lehtinen (laulu), Jari Suominen (kitara), Pasi Kuhalainen (basso), Osmo Laine (koskettimet) ja Markus Anttila (rummut).

Sunnuntaitorillakin huolehditaan turvaväleistä ja hygieniasta. Kahvion henkilökunta ja tapahtumajärjestäjät antavat paikan päällä yleisölle asiaan liittyviä ohjeita, Lasten laulukaupunki ry:n tiedotteessa kerrotaan.

Elävää musiikkia sunnuntaina 26.7. Salon torilla. Ohjelmassa tanssiorkesteri Tahtiset kello 10–12 ja Combo di Bossa kello 12–14.

Jätä kommentti