Iskelmää ja pop&jazzsoundeja sunnuntaitorilla

2

Ensi sunnuntaina Salon torikansaa viihdyttävät duot Duo Tuuli & Joonas sekä Duo Anna & Hannu. Kesän toisiksi viimeisellä ohjelmallisella sunnuntaitorilla kuullaan rentoa musiikkia ja kesäisiä iskelmäkappaleita.
Kello 10 Salon torilla musisoi Duo Tuuli & Joonas, kaksi nuorta, viisivuotiaasta saakka toisensa tuntenutta salolaista muusikkoa. Tuuli Jaarinen ja Joonas Linna esittävät suomen- ja englanninkielistä pop&jazzmusiikkia niin viime vuosilta kuin myös vanhoilta hyviltä ajoilta. Moneen taipuvassa kokoonpanossa Tuuli laulaa ja soittaa viulua ja Joonas säestää kitaraa soittaen ja harmonioita laulaen.
Puoliltapäivin esiintymislavan valtaa viime viikollakin torilla viihdyttänyt Duo Anna & Hannu. Pitkään yhdessä keikkailleet Anna Schukov ja Hannu Määttänen esittävät leppoisia iskelmiään.
Lisäksi luvassa on Schukovin sooloja ja perinteistä yhteislaulua.
Lasten laulukaupunki ry ja kahvio Salon Torikaffe järjestävät kesäsunnuntaisin ohjelmaa Salon torille.
Tapahtumissa kiinnitetään erityistä huomiota viranomaisohjeiden noudattamiseen ja hygieniasta huolehtimiseen. Flunssaoireisia henkilöitä opastetaan jäämään kotiin.

Artikkelia muokattu klo 18.23: Green Hope on perunut ensi sunnuntain toriesiintymisensä.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Massatapahtumat, yökerhot ja rajat kiinni
1 vuosi sitten

Kyllä tälläisetkin pitäisi peruuttaa, kuten Salon markkinat. Ei enää mitään tapahtumia, joissa on paljon ihmisiä.

Tauti on taas täällä, se on tosiasia.

EttMääIhmettele
1 vuosi sitten

Laittakaa pöydät ja tuolit harvempaan ennen sunnuntaisen musiikkitapahtumien alkua, kun ihmiset itse eivät välitä enää välimatkoista toisiin pöytiin, vaikka korona on täälläkin.

Sama koskee päiväpaikkoja torikahviloissa. Siellä ei edes pöytiä kukaan käy pyyhkimässä.