Salon uusi kaupunginjohtaja on tenniksen maailmanmestari – pelasi reilu viikko sitten Jarkko Niemistä vastaan

1
Tero Nissinen voitti kaupunginjohtajavaalissa Anna-Kristiina Korhosen.

Maanantai-iltana Salon uudeksi kaupunginjohtajaksi valittu Tero Nissinen on äärettömän hyvä pelaamaan tennistä. Hieman tarkemmin sanottuna parempi kuin 99,99 prosenttia suomalaisista.

Nissinen voitti 1990-luvun alussa yhteensä neljä yleisen luokan SM-pronssia. Hänen uransa paras ATP-ranking oli 1 024 vuodelta 1991.

Nissinen on jatkanut tennisuraansa myös veteraani-iässä. Kolme vuotta sitten Nissinen voitti Etelä-Afrikan Kapkaupungissa nelinpelin maailmanmestaruuden yli 45-vuotiaiden sarjassa. Hänen parinaan oli saksalainen Mathias Huning.

Nissinen on tasoluokitukseltaan (A-E) parasta A-luokkaa. Hänen kaksinpeliranking Suomessa on tällä hetkellä 112:s ja M50-sarjassa kuudes.

Nissinen vietti kaksi viikkoa sitten 50-vuotisjuhliaan pelaamalla näytösottelun Suomen kautta aikojen parasta tennispelaajaa Jarkko Niemistä vastaan.

Myös Salon edellinen kaupunginjohtaja Lauri Inna oli urheilumies, tarkemmin sanottuna lentopallomies.
Inna oli tuttu näky LP Viestin otteluissa ja muissa urheilutapahtumissa. Inna oli myös vahvasti mukana, kun Salon Viesti haki onnistuneesti kaupungin tuella juniorilentopalloturnaus Power Cupia.
Korjattu klo 19.45: Otsikon aikamuoto
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Politiikan seuraaja
3 vuotta sitten

Tämän kaksikon jos Salo kykenee pitämään, niin voi käydä hyvinkin.