Someron tulipaloa tutkitaan henkirikoksena

0
Asuinrakennus tuhoitui palossa täysin.

Somerolla torstaina iltapäivällä syttynyttä omakotitalon paloa tutkitaan alustavasti henkirikoksena. Talossa ollut mies on menehtynyt tulipalossa saamiinsa vammoihin.

Poliisin esitutkinnassa saamien tietojen perusteella paloa epäillään tahallaan sytytetyksi. Teosta epäillään talon asukkaan naisystävää. Poliisi muistuttaa, että esitutkinta on kuitenkin vasta alkuvaiheessa ja nimike voi vielä tutkinnan edetessä muuttua.

Hätäkeskus sai torstaina kello 15 jälkeen ilmoituksen palavasta omakotitalosta Somerolla Paakantiellä. Ilmoituksen mukaan talo oli tulessa ja talon sisällä mies. Ilmoituksen teki talon asukkaan naisystävä.

Poliisin mennessä paikalle talo oli jo tuhoutunut palossa täysin. Talon asukasta oltiin viemässä pahoin palaneena FinnHemsiin, jolla hänet kuljetettiin sairaalaan. Sairaalasta tuli perjantaiaamuna tieto, että mies oli menehtynyt.

Palosta ei aiheutunut vaaraa sivullisille.

Poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran esitutkinnan edettyä mahdollisesti ensi viikon aikana.