Akkutehdas aikoo palkata Saloon jopa 200 työntekijää lisää

7
Valmet Automotive kertoo, että se suunnittelee Salon akkutehtaan henkilöstömäärän tuplaamista lähivuosina. Salon akkutehtaan henkilöstömäärän arvioidaan kasvavan vuosina 2021 ja 2022 noin 200 työntekijällä.
Yhtiö kertoo tiedotteessaan, että se odottaa akkujärjestelmien kasvavan lähivuosina liikevaihdoltaan autonvalmistukseen verrattavaksi toimialaksi. Samalla alan työpaikkojen määrän odotetaan kasvavan merkittävästi.
Uudenkaupungin autotehtaalla kaikki lomautetut autonrakentajat palaavat töihin syyskuun aikana, ja lisäksi on käynnistetty 50-100 uuden autonrakentajan rekrytointi.
7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Pekka
1 vuosi sitten

Tästä on hyvä ponnistaa eteenpäin! Hyvä Salo!

Työpaikkoja tarvitaan
1 vuosi sitten

Salon seutu tarvitsee kipeästi uusia työpaikkoja. Hyvä uutinen sinänsä, mutta mikä on sähköauton tulevaisuus, jää nähtäväksi.

Allan
1 vuosi sitten

Positiivinen uutinen!

Dementikkoko?
1 vuosi sitten
Reply to  Allan

Mikähän mahtoi olla se edellinen positiivinen uutinen Salossa? Koskiko samaa tehdasta? Palauttakaapa mieleeni.

Kirsti Pakaste
1 vuosi sitten

Salon elinkeinoelämä tarvitsee tällaisia piristysruiskeita. Ei Salon tarvitse maailmaa valloittaa. Edetään vähitellen kuten aurinkopaneelit. Hienoa tulevaisuutta Salolle.

Työntekijä
1 vuosi sitten

Hienoa. Paitsi jos käy niin kuin Orionilla. Työntekijöitä kyllä haettiin, mutta niiden piti olla tietyn erityisalan koulutuksen omaavia, joten niitä ei Salosta tainut kuitenkaan monta löytyä.
Nokian jäminä täältä kyllä löytyy hihnatyöläisiä, mutta eipä niitä erikoisalojen työntekijöitä.

Ex-Noksu
1 vuosi sitten
Reply to  Työntekijä

Jep, kiinnitti silloin huomiota että Orionille haettiin tuotantolinjan automaation kunnossapitoon ja muuttamiseen kykenevää porukkaa operaattorin palkalla…