Sauvossa, Kemiönsaaressa ja Teijolla tehdään päällystystöitä ensi viikosta alkaen, kun Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus asvaltoi Sauvon ja Kemiön välisellä maantiellä 181 ja Teijolla Mathildedalin kohdalla maantiellä 12089.

Sauvon ja Kemiön välisellä osuudella töitä tehdään kahden seuraavan viikon aikana Tjudan ja Rungonsalmen sekä Rungonsalmen ja Ristiniemen välillä yhteensä 14 kilometrin matkalla. Asvalttia vedetään päivisin ja iltaisin, joten autoilijoiden kannattaa varautua viivästyksiin. Tie on päällystettävillä osuuksilla kaksikaistainen. Paikalla ohjataan liikennettä, jota pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen.

Myös Teijontietä Mathildedalin kohdalla päällystetään päivisin ja iltaisin. Paikalla on liikenteenohjaus.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitus, ja tiellä liikkujien kannattaa ajaa varovasti työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta, kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen.

Sade voi pitkittää töiden valmistumista, koska päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, koska maalauksia voidaan tehdä vain kuivalla kelillä.

3
Jätä kommentti

2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Ihme homma

Virtasenkaupan ja Inkereentien välinen osuus jäi KT52:sta päällystämättä. Paljon huonommassa kunnossa kuin saman tien Inkereentien ja Kukkatalon välinen osuus joka kuitenkin päällystettiin.

turisti

Teijon ja Matihildedalin välinen pätkä muistuttaa enempi perunapeltoa kuin tietä!!

Rita

Perunapeltokin on tasaisempi kuin tuo pätkä. Kyllä oli meno kuoppaista avoautoajelulla tällä viikolla siellä. Onneksi hyvä seura ja komea biili kruunasi ajelun. Hyvä että korjataan sentään, että autoilu muille siedettävää tulevaisuudessa eikä komea biilikään saanut sentään vaurioita.