Someron Kulttuuri ry järjestää ensi sunnuntaiksi konsertin Kamarimusiikin iltapäivä, jossa esiintyy salolainen Trio KAH. Triossa soittaa klarinettia Katri Laakso, alttoviulua Antti Vesterinen ja pianoa Henni Isojunno.

Konsertissa kuullaan muun muassa Wolfgang Amadeus Mozartin Kegelstatt, joka on yksi ensimmäisistä sävellyksistä klarinetin, alttoviulun ja pianon muodostamalle triolle. Ohjelmistoon sisältyy myös Dmitri Shostakovichin elokuva- tai näytelmämusiikkikokonaisuus Viisi kappaletta, Robert Schumannin Satukertomuksia, osa Jean Sibeliuksen Belsazarin pidoista sekä kolme osaa Max Bruchin Kahdeksasta kappaleesta.

Nokian Pirkan Opiston klarinetinsoitonopettajana toimiva Katri Laakso aloitti klarinetinsoiton saksalaisessa musiikkiopistossa, ja jatkoi ammattiopintojaan Savonia-ammattikorkeakouluun ja Tampereen ammattikorkeakoulussa.

Viulunsoiton lehtorina Salon musiikkiopistossa työskentelevä Antti Vesterinen aloitti viuluopinnot Imatran musiikkiopistossa ja suoritti maisteritutkintonsa Sibelius-Akatemiassa. Hän on soittanut muun muassa Turun filharmonisessa orkesterissa, Turun kaupunginteatterissa ja Helsingin kaupunginorkesterissa.

Salon musiikkiopistossa ja Halikon musiikkiyhdistyksessä opettava Henni Isojunno valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta. Hän toimii Halikon musiikkiyhdistyksen toiminnanjohtajana. (SSS)

Trio KAH Kiiruun talolla (Joensuuntie 22, Somero) sunnuntaina 4.10. klo 15. Liput 15 euroa.