Putoamisviiva tuli taas lähemmäs SalPaa

0
Ilkka Virtasen SalPa tarvitsee vielä kaksi voittoa sinetöidäkseen sarjapaikkansa.

SalPan vaikea syksy Kakkosessa jatkui lauantaina Hämeenlinnassa. Kotijoukkue HJS Akatemian Prince Mokuma iski ottelun ainoan maalin 75. minuutilla.

– Heillä oli tolppa ja tuo maali. Siinä oli heidän paikat. Meillä taas Jami (Siirtola) puski sisätolppaan ja kolmesti oli pelaaja maalivahdin kanssa yksi vastaan yksi.

– Pidimme vastustajan vähäisillä paikoilla ja loimme itse riittävästi maalipaikkoja voittoon, SalPan päävalmentaja Ilkka Virtanen tiivisti sateisen lauantai-illana.

Edelleen varsin varamiehinen SalPa on kerännyt kolmesta edellisestä ottelusta vain yhden pisteen. Samalla putoamisviiva on tullut jo kolmen pisteen päähän.

Eilen FC Jazz voitti Raumalla Satakunnan paikallisottelussa jumbojoukkue Pallo-Iirotja nousi putoamisviivan päälle yhdeksään pisteeseen.

SalPa on kerännyt 12 ottelusta 12 pistettä. Kaiken lisäksi lähes kaikki muut B-lohkon joukkueet ovat pelanneet 1–2 ottelua SalPaa vähemmän.

Virtanen ei kuitenkaan ole edelleenkään huolestunut kiristyneestä tilanteesta.

– Tietyllä tavalla olen huolestunut, mutta tietyllä tavalla mikään ei ole muuttunut. Sarjapaikkaan riittää edelleen kaksi voittoa ja se on edelleen meidän omissa käsissä.

SalPan tilannetta helpottaa se, että joukkue saa seuraavaan otteluun takaisin eilen poissaolleet Kasperi Tuomen ja Erik Mirelin. Sen sijaan hutihankinta Claudio Mervillen asema on selvä: eilen Merville seurasi koko ottelun vaihtopenkiltä.

SalPalla on kautta jäljellä enää viisi ottelua. Seuraavat kaksi ottelua ovat kotona Pargas IF:ää vastaan ja omituinen sarja päättyy lokakuun viimeinen päivä toiseen Hämeenlinnan reissuun.

– Jokainen tuleva vastustaja on voitettavissa ilman supersuoritusta. Jos luomme niin paljon maalipaikkoja kuin tänään, saamme kyllä tarvittavat pisteet.

– Pahinta olisi nyt panikoida.

SalPa kohtaa torstaina PIF:n Urheilupuistossa kauden ainoassa ottelussa, joka pelataan iltavalaistuksessa.

Jätä kommentti