Roope Hintz yhä sivussa Dallasin kohdatessa toisen kuolemanottelun

0

Tampa Bay Lightningin ja Dallas Starsin välinen NHL-jääkiekkoliigan finaalisarja etenee yöllä Suomen aikaa kuudenteen kohtaamiseen, ja edellisen ottelun voittaneella Dallasilla on jälleen edessään pakkovoitto. Tampa Bay johtaa sarjaa voitoin 3-2, ja voitto toisi seuralle sen ensimmäisen Stanley Cupin sitten vuoden 2004.
Dallas joutuu edellisen pelin tapaan kaukaloon ilman suomalaishyökkääjä Roope Hintziä. Sarjan neljännessä pelissä lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa laitaa vasten täräyttänyt Hintz ei ole kokoonpanossa, ja Starsilta puuttuvat myös Blake Comeau, Radek Faksa, Stephen Johns sekä jo pidempään sivussa ollut maalivahti Ben Bishop.
Starsin suomalaisnelikosta jäällä ovat Joel Kiviranta, Esa Lindell ja Miro Heiskanen. Ottelu alkaa kello 3 Suomen aikaa.

STT

Kuvat:

Jätä kommentti