Salo sallii syksyn ajan normaalia pienemmät opisto- ja liikuntaryhmät

0
Monissa Salon kaupungin liikuntaryhmissä on ollut tänä syksynä aiempaa enemmän tilaa. Kuva: TS-arkisto/Riitta Salmi

Salon kaupunki sallii syksyn ajan kansalaisopistossa ja liikuntapalveluissa normaalia pienempiä kursseja ja ryhmiä. Vapaa-aikalautakunta hyväksyi sivistyspalveluiden johtajan Pia Setälän esityksen yksimielisesti.

Päätöksen mukaan kansalaisopiston kurssien ja liikuntaryhmien osallistujaminimeissä voidaan syyskaudella joustaa vallitsevan tilanteen vuoksi alaspäin 1–3 osallistujan verran. Vähennyksestä päättää palvelualuejohtaja tai kansalaisopiston rehtori.

Vapaa-ajanlautakunta päätti, että kurssien ja ryhmien minimiosallistujamäärät ovat Salon keskusta-alueella ja entisen Halikon kuntakeskuksen alueella kymmenen ja muilla alueilla kahdeksan. Minimiraja ei koske erityisryhmiä ja aliedustettuja ryhmiä.

Kansalaisopiston kursseille ja liikuntaryhmiin on tullut tänä syksynä Salossa vähemmän ilmoittautumisia kuin ennen.

Jätä kommentti