Salolainen Ralf Hellsberg pyrkii SKAL:n puheenjohtajaksi

0
Ralf Hellsberg on siirtänyt yrityksessään vastuuta seuraavalle sukupolvelle. Tämä mahdollistaisi entistä aktiivisemman järjestötyön.

Salolainen kuljetusyrittäjä Ralf Hellsberg pyrkii Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n puheenjohtajaksi.

SKAL on maanteiden tavaraliikenteen ja logistisia palveluja tarjoavien yritysten valtakunnallinen edunvalvontajärjestö, jolla on noin viisi tuhatta jäsenyritystä.

SKAL:n jäsenyhdistykset ovat valinneet omat ehdokkaansa puheenjohtajaksi, ja Hellsbergiä esittävät tehtävään Länsi-Suomen Kuljetusyrittäjät ry sekä Elintarvikealan Kuljetusyrittäjät ry.

Uusi puheenjohtaja valitaan ensi lauantaina yhdistyksen liittokokouksessa Turun Messukeskuksessa.

– Perheyrityksemme tilanne mahdollistaa sen, että voin lisätä panostusta järjestötehtävien hoitamiseen. Olen ollut mukana niin paikallis-, alue- kuin valtakunnallisen tason edunvalvontatehtävissä. Katson, että tämä antaa minulle erittäin hyvät edellytykset hoitaa järjestömme korkeinta luottamustehtävää niin kotimaisilla kuin kansainvälisilläkin foorumeilla, sanoo Hellsberg laatimassaan esittelytekstissä.

Hellsberg on toiminut SKAL:n hallituksessa vuodesta 2015 lähtien, minkä lisäksi hänellä on ollut vuosikymmenten varrella useita muita luottamustehtäviä.

SKAL:n puheenjohtajaksi pyrkivät myös kuljetusyrittäjä Harri Sandell Espoosta ja kuljetusyrittäjä Jani Ylälehto Pihtiputaalta.