Salon vihreät nimesi ehdokkaita

0

Vihreät ovat nimenneet ensimmäiset kuntavaaliehdokkaansa Salossa. 29 ehdokkaan listalla ovat mukana nykyisistä valtuutetuista ryhmän puheenjohtaja ja sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsen Mira Aaltonen, kaupunginhallituksen jäsen Jonna NyyssönenKai Schneider ja Salon seudun vihreiden puheenjohtaja Sari Pesonen.

Ehdolla on myös rakennus- ja ympäristölautakunnan jäsenet Sanna Lindholm ja Saija-Reetta Puopolo sekä opetuslautakunnan jäsen Mika Nummila.

Muut ehdokkaat ovat Jan-Roger Backman, Jonna Hellberg-Pitkänen, Sanna Häkkilä-Alyiwe, Tuukka Kahila, Marika Kiviharju, Elina Koskinen, Heidi Kultanen, Janar Leessaar, Samuli Lindgren, Ali Mohammadi, Laura Mänki, Kirsikka Mäntylä, Jaana Nordström, Kari Saarinen, Maritta Sanaksenaho, Aada Sarmiala, Nina Schallschmidt, Hanna-Kaisa Sulavuori-Kettula, Satu Syrjänen, Sini Tikkala, Merle Tiks ja Minna Vainio.

Vihreillä on nykyisessä 51-jäsenisessä kaupunginvaltuustossa viisi edustajaa. Kuntavaalit järjestetään ensi vuoden huhtikuussa.

Jätä kommentti