Someron perusturvajohtajaksi 18 hakijaa

0
Taru Nordlund työskenteli Someron perusturvajohtajana yhdeksän vuotta. Nordlundille etsitään nyt seuraajaa. Kuva: SSS-arkisto

Someron perusturvajohtajan paikkaa tavoittelee 18 hakijaa. Virka vapautui, kun tehtävää vuodesta 2011 hoitanut Taru Nordlund lähti tekemään sosiaalityötä Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymään.

Viran hakijoiden joukossa on myös kaksi hakijaa Someron kaupungin omasta organisaatiosta. He ovat perusturvajohtajan virkaa väliaikaisesti hoitava Marjaana Sorokin sekä sosiaalityöntekijä Jaakko Kaunisto.

Tohtorikoulutettava Sorokin on Someron kaupungin johtava sosiaalityöntekijä. Valtiotieteen kandidaatti Kaunisto työskenteli aiemmin Loimaan sosiaali- ja terveysjohtajana. Kaunisto toimi Someron perusturvalautakunnan puheenjohtajana kaksi vuotta vuosina 2014 –2016. Hän edusti SDP:tä.

Perusturvajohtajan virkaa ovat lisäksi hakeneet Turun kaupungin perhetukikeskuksen johtaja Katriina Alho Turusta, Satakunnan sairaanhoitopiirin suunnittelija Piia Astila Porista, Esperi Caren yksikönpäällikkö Tuire Ellilä Tampereelta, Sospron ohjaaja Eija Heikkilä Taivasalosta, perusturvakuntayhtymä Karviaisen sosiaalipalvelupäällikkö Jaana Heinonen Vihdistä, sosiaalialan lehtori Kati Honkanen Orimattilasta, Kokemäen kaupungin sosiaalipalvelupäällikkö Juhani Johansson Porista, apulaisosastonhoitaja Marjo Konttinen Ruskolta, Valkeakosken kaupungin vanhuspalvelujohtaja Tarja Laine Valkeakoskelta, Espoon Ison Omenan terveysaseman johtaja Anneli Lehtimäki Aurasta, Hattulan kunnan perusturvajohtaja Anitta Leinonen Hämeenlinnasta, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin psykiatrian tulosalueen johtava ylihoitaja Anne-Marjo Saarenmaa Forssasta, HUS Tietohallinnon projektipäällikkö Pia Tuominen Perttelistä, Premius Kuntoutuksen terveysalan liiketoiminnan asiantuntija Juha-Ville Vieri Turusta, tohtorikoulutettava Johanna Wiisak Forssasta ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin vanhuspsykiatrian sosiaalityöntekijä Johanna Öhman Paimiosta.

Perusturvajohtajan valintaa valmisteleva työryhmä päättää haastatteluun valittavista tällä viikolla. Viranhaltijan valitsee Someron kaupunginhallitus.

Jätä kommentti