Vanhat levyt kiertoon LevyPopupissa

0
Vaikka varsinaisia levymessuja ei päästä tänä syksynä järjestämään, on harrastajilla mahdollisuus käydä katsastamassa tarjontaa Salon VPK-talolla tulevana perjantaina LevyPopupissa. Arkistokuva.

Levyharrastaja Marko Tuominen pystyttää Salon VPK-talolle perjantaina musiikkilevyjen myynti- ja ostopisteen. LevyPopupiin ovat tiedotteen mukaan tervetulleita kaikki levyt, joskaan klassista musiikkia ja hittikokoelmia Tuomisen levyhyllyihin ei enää mahdu.

– Levymessuja saadaan odotella vielä tovi, mutta LevyPopup tarjoaa kevyen kenttälounaan levymusiikin nälkään, Tuominen kertoo.

LevyPopupissa tarjolla on kiertolevyjä, mutta osin myös uutta tuotantoa laidasta laitaan. Laareista löytyy Tuomisen mukaan niin vinyyli- kuin cd-levyjäkin. Ostopisteeseen voi myös hylätä omat ylimääräiseksi jääneet levynsä.

– Poikkeusajat ovat saaneet monet tarttumaan tuumasta toimeen ja siivoamaan varastohuoneen monta muuttoa mukana seuranneesta painolastista, eli ”vanhoista aarteista”. Kiertolevyjen liikuttelun asiantuntija voi löytää niille uuden loppusijoituspaikan, Tuominen vinkkaa tiedotteessa.

LevyPopup aukeaa perjantaina 11. syyskuuta kello 11 ja levykauppa päättyy kello 17.30 Salon VPK-talon aulassa.

Jätä kommentti