Kolmen kotipelin LP Viesti -viikonloppu

0
Saana Virtanen (vas.) ja Arita Ternava (oik.) nähdään viikonloppuna sekä liigassa että ykkössarjassa. (kuva: SSS-arkisto)

LP Viesti näyttäytyy lentopalloviikonloppuna poikkeuksellisen laajalla skaalalla Salohallissa. Akatemia aloittaa lauantaina kello 15 naisten ykkössarjaottelulla Vaasan Kiistoa vastaan ja jatkaa sunnuntaina kello 17 Raision Urheilijoiden kohtaamisella. Väliin mahtuu lauantaina kello 18 alkava liigaottelu LP Puijoa (ent. Puijo Wolley) vastaan.

Kanadalainen keskitorjuja Beth Vinnell on perjantai-illan perusteella todennäköisesti debytoimassa liigajoukkueen mukana.

– Kaikki maksut on suoritettu ja kuitit lähetetty. Viimeisiä kuittauksia odotellaan, mutta uskoisin Bethin olevan kokoonpanossamme. Toinen juttu on sitten, pelaako hän, kertoi LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen.

Lemminkäinen on poikkeuksellisesti vetovastuussa myös LP Viesti Akatemiasta Janne Harjun sairausloman vuoksi. Niin sanottua lauantain tuplaa ei tule kenellekään LP Viestin pelaajalle.

– Linnea Kuusela, Arita Ternava ja Saana Virtanen ovat pelkästään liigaottelussa ja Teija Vuorenmaa pelkästään Akatemian ottelussa. Sunnuntaina he kaikki ovat ykkössarjapelissä, jolloin tulee varmasti hyvä peli kovaa puhtaan pelin Raision Urheilijoita vastaan, Lemminkäinen miettii.

Uuden laitapelaajan hankinta ajoittuu hänen mukaansa todennäköisesti joulu–tammikuulle.

– Otamme asian suhteen rauhallisesti. Korona vaikuttaa kuitenkin siten, että vapaana voi olla yhtäkkiä aika kovatasoisiakin pelaajia, joiden pitää löytää pelipaikka jostain. Silloin meidänkin pitää olla hereillä.