Lauantaina motocrossin nostalgiaa ja nykypäivää Kavilannummella

0
Motocross-väki kerääntyy viettämään syksyistä lauantaita Kavilannummelle. (kuva: SSS-arkisto)

Salon Kavilannummen radalla vietetään lauantaina motocross-päivää, jossa yhdistyy nostalgia ja nykyisyys. Kello 11:n ja 16:n välillä on nähtävillä historiallisia pyöriä ja takavuosikymmenten kilpakuljettajia 1980-luvulta lähtien.

Vastaavasti yleisöllä on mahdollisuus testata KTM:n, Husqvarnan ja Hondan ensi vuoden motocross-mallistoa. Yleistä tapahtumapäivää ei järjestä mikään yksittäinen seura.

– Ajopäivä on menneiden vuosikymmenten teemasta huolimatta tarkoitettu myös tuoreemmille harrastajille, jotta esimerkiksi nykyisten junioreiden olisi mahdollisimman helppo tutustua entisaikojen pyöriin ja kuljettajiin, kerrotaan tapahtuman tiedotteessa.