Ministeri Ohisalo Ylellä: Tietomurron uhreille on varmistettava kaikki mahdollinen tuki

2

Sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.) sanoi Ylen tv-uutisissa, että Psykoterapiakeskus Vastaamon tietomurron uhreille on varmistettava kaikki tuki, mitä on mahdollista saada.
Ohisalo kertoi seitsemän hallituksen ministerin keskustelleen tilanteesta sunnuntai-iltana. Ohisalon mukaan ministerit eivät tehneet mitään päätöksiä, mutta koko hallitus keskustelee tilanteesta keskiviikkona. Ennen sitä eri ministeriöiden kansliapäälliköt jatkavat keskustelua siitä, millaisia kehittämiskohteita löydetään ministeriöiden tontilta.

STT

Kuvat:

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Pertti
1 kuukausi sitten

Mielestäni hallitus on sellaisissa asioissa kiinni, jotka pitää tehdä muualla. Hallituksen pitää johtaa maata, eikä olla itse joka paikassa sourimassa. Työllisyys ja monet muut asiat kuuluvat hallitukselle. Vastaamon asioista vastaa rkospoliisi, supo sekä oikeusministeri ministeriön kanssa. Koko hallituksen ei pidä sotkeutua kaikkiin hoivaamisiin. Koronarajoituksiin ym. muita koronaan liittyviä asioihin pitää valita ryhmä asiantuntiijoita ja poliitikkoja. He päättävät ja selvittävät, mitä milloinkin pitää tehdä. Hallitus ei saa käyttää koko aikaansa tällaisiin asioihin, pitää osata delegoida. Suomelle ei hyvin käy loppupelissä, kun hallitus ei ole tärkeimmissä asioissa toimimassa. Korona ja muut vastaavat ovat pitkään pysyviä koko ajan seurattavia. Siinä pitää olla selkeä… Lue lisää »

Turha kommentti
30 päivää sitten
Reply to  Pertti

Onneksi valtiohallinnossa mielipiteelläsi ei ole väliä, eikä sitä siellä kukaan noteeraa.