Moottoripyöräilijä loukkaantui onnettomuudessa Salossa – poliisi pyytää vihjeitä

0

Moottoripyöräilijä loukkaantui lievästi maanantaina iltapäivällä Salossa sattuneessa liikenneonnettomuudessa. Poliisi pyytää tapauksesta tietoa yleisöltä.

Onnettomuus tapahtui iltapäivällä puoli kolmen aikaan, kun turkulainen nainen ajoi moottoripyörällä Hämeentietä Salon keskustan suuntaan ja hänen eteensä kääntyi yllättäen Vanutehtaankadulta henkilöauto. Yhteentörmäyksen välttämiseksi moottoripyörän kuljettaja joutui jarruttamaan voimakkaasti, minkä seurauksena hän menetti märällä asvaltilla pyöränsä hallinnan ja kaatui.

Naisen eteen kääntyneen punaisen henkilöauton kuljettaja ei vaikuttanut reagoivan tilanteeseen mitenkään, vaan hän jatkoi pysähtymättä matkaansa. Poliisi pyytää tapauksesta mahdollisesti jotain tietäviä henkilöitä ottamaan yhteyttä sähköpostitse: vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Jätä kommentti