Neljän täyden kentällisen voitokas Kiekkohait

0
Waltteri Kivelä laukoi Kiekkohaiden 2-0-maalin. (kuva: SSS/Minna Määttänen)

Kiekkohait pääsi näkemään koti-Salossa sen, miltä näyttää ahvenanmaalainen jääkiekkoilu. Hait päihitti miesten III divisioonan ottelussa IFK Mariehamnin maalein 5–0 (3–0, 1–0, 1–0).

– Vastustajalta yksi hyvä kentällinen erottui. Ihan hyvin taistelivat ja puolustivat fiksusti keskustaa. Emme saaneet kovin paljoa ylivoimahyökkäyksiä tai läpiajoja, vaikka peliä hallitsimmekin, totesi Kiekkohaiden päävalmentaja Jani Nurmi.

Nurmi oli tyytyväinen oman joukkueensa suorittamiseen.

– Varsinkin ensimmäinen ja kolmas erä olivat hyviä. Maalintekoa lukuun ottamatta laadukasta peliä meiltä, ja nollapeli on tällä sarjatasolla aika harvinainen.

Vaikka viime viikolla tulikin kauden avaustappio, on Kiekkohaiden tilanne positiivinen myös pelaajatilanteen osalta.

– Pääsimme pelaamaan ensimmäistä kertaa neljällä täydellä kentällisellä, ja varallakin olisi ollut vielä nelisen pelaajaa. Näin suuri pelaajamäärä tuo vauhtia harjoituksiinkin, kun terveystilanne on hyvä, Nurmi mainitsee.

Alkusarjan ottelutuloksilla ei sinänsä ole suurta merkitystä, että vain yksi kuudesta joukkueesta jää kevätkaudella alempaan sarjaan. Joka tapauksessa Kiekkohait on jo nyt näyttänyt olevansa varteenotettava tekijä taistelemaan sarjanoususta – kunhan kausi saadaan kokonaisuudessaan pelattua suunnitelmien mukaan.