Perinteinen Riston Hölkkä peruuntuu

0
Riston Hölkkä on nimetty nelinkertaisen MM-mitalistin Risto Nuuroksen mukaan.

Koronavirus jättää jälkeään myös loppuvuoden ulkoilmatapahtumiin Salossa. Pitkien perinteiden Riston Hölkkä jää tänä vuonna järjestämättä Suomusjärvellä. Kisa piti olla ohjelmassa totutusti pyhäinpäivän jälkeisenä sunnuntaina eli 1. marraskuuta.

Suunnistuksen moninkertaisen MM-mitalistin Risto Nuuroksen mukaan nimetty tapahtuma on järjestetty yhtäjaksoisesti vuodesta 1980 lähtien. Viime marraskuun kisa oli järjestyksessään 40:s eli pyöreiden vuosien juhlatapahtuma.

Peruutus tehtiin koronavirusepidemian kiihtymisen vuoksi. Vuosi sitten juoksijoita oli 138.

Vastaava traditionaalisen tapahtuman perumispäätös tehtiin esimerkiksi kesäkuisen Kisko-Triathlonin osalta.

Juttua korjattu 17.10. kello 22.02: Risto Nuuros ei ole suunnistuksen maailmanmestari, vaan moninkertainen MM-mitalisti.

Jätä kommentti