Salolainen Jyrki Hakkarainen Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi

0
Salolainen Jyrki Hakkarainen on Suomen Yrittäjien uusi varapuheenjohtaja. Arkistokuva: SSS/Vesa Käiväräinen

Lakimies, Kiskon laki Oy:n yrittäjä Jyrki Hakkarainen on valittu Suomen Yrittäjien hallituksen 2. varapuheenjohtajaksi. Valinta tehtiin Suomen Yrittäjien liittokokouksessa lauantaina.

– Haluan kiittää liittokokousta luottamuksesta. Kiitän myös kaikki puheenjohtajaehdokkaita hyvähenkisestä kisasta, jossa ainoana pyrkimyksenä on ollut saada järjestön johtoon parhaat henkilöt, Jyrki Hakkarainen sanoo Varsinais-Suomen Yrittäjien tiedotteessa.

Hakkaraisella on lakitoimistot Kiskossa ja Raaseporissa. Hakkarainen toimii myös Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtajana ja Suomen Yrittäjien hallituksessa.

Yrittäjien hallituksen 1. varapuheenjohtajaksi valittiin Anne Niemi Vimpelistä. Suomen Yrittäjien puheenjohtajaksi valittiin jyväskyläläinen Petri Salminen.

Suomen Yrittäjien valtuuston puheenjohtajaksi valittiin seinäjokelainen Jyrki Mäkynen ja varapuheenjohtajaksi helsinkiläinen Mari Laaksonen. Laaksonen sai 728 ääntä. Salolainen Stina Siikonen sai varapuheenjohtajavaalissa 505 äntä ja Janne Vuorinen Pirkanmaalta 596 ääntä.