Salon Kespan tiloissa mahdollinen korona-altistus

5

Kahvila-ravintola Kespan tiloissa Salossa on tapahtunut mahdollinen korona-altistus. Salon kaupungin tietojen mukaan Kespan tiloissa on ollut asiakkaana henkilö, jolla on myöhemmin todettu COVID-19 -tartunta.

Henkilö on oleskellut ravintolassa viime sunnuntaina kello 16-20 välisenä aikana muutaman tunnin ja tunnin-pari tiistai-iltana kello 18.30 jälkeen.

Samaan aikaan ravintolan tiloissa olleita henkilöitä kehotetaan seuraamaan vointiaan ja hakeutumaan koronatesteihin oireiden ilmaantuessa.

Salon kaupungin terveyspalveluiden koronaneuvontapuhelin numerossa 02-7723023 ohjaa hoitoon hakeutumisessa ja antaa yleistä tietoa koronaviruksesta. Numero palvelee joka päivä klo 8-16.

 

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Eläimellistä menoa
1 kuukausi sitten

Hämeentielle ei voi enää mennä ilman avaruuspukua ja happilaitteita.

Rita
1 kuukausi sitten

Ei koko Salossa kohta uskalla missään kulkea, kun eräät eivät välitä muista ja koko koronasta. Taidanpa jäädä lapin maille. Täällä on niin turvallista koronan suhteen ja luntakin liki 40 cm. Jopa kirppiksellä kysytään nimi ja puhelinnumero täällä. Mahdollinen altistus tulee tekstiviestillä ja pyyntö mennä koronatestiin. Lapin sairaanhoitopiiri kirii koronavilkunkin ohi näillä toimilla. Tässä esimerkkiä muillekin alueille. Myös maskeja ja käsidesejä käytetään roimasti enemmän kuin Salossa.
Täällä ihmiset välittävät oikeasti toisistaan.

Jaksaa, jaksaa
1 kuukausi sitten

Kadut eivät tartuta vaan ihmiset: Välttele mahdollisuuksien mukaan kaikkia sisätiloja joissa maskittomia ihmisiä – he ovat kaikki nyt kannaltasi potentiaalisia koronalinkoja. Käytä itse maskia oikein, niin et ole itse ainakaan superaltistaja. Ulkonakin muista etäisyys – enemmän on perempi. Pese kädet kun lähdet ja palaat kotiin. Käytä käsidesiä kaupoissa. Vältä koskettamasta mitään kodin ulkopuolella. Pidä pikkupullo käsidesiä mukana, koska kuitenkin tartuit johonkin vaikka ei pitänyt. Pidä kirjaa missä olet liikkunut ja keitä tavannut. Jos mitään oireita, mene testiin ja jos et pääse, pysyttele sittenkin omaehtoisessa karanteenissa. Jos oireet pahenevat, hakeudu hoitoon. Tunnusta tilanteet joissa olet hölmöillyt. Pidä yhteyttä läheisiisi ja vähän… Lue lisää »

Virkeä vanhus
1 kuukausi sitten
Reply to  Jaksaa, jaksaa

Laitat asiaa, noin kun toimitaan niin pitäisi hyvin mennä. Itse Plazassa käyn n pari kertaa viikossa. En koske liukuportaiden laitteisiin. Käsidesiä alakerrasta käsiin ja ostoskärryjen kädensijat pyyhin käsidesillä kostutetulla paperilla ja vielä kädetkin. Lisäksi pidän taskussa muutamia desinfioimispyyhkeitä kaiken varalta.

Ei ole käyty eikä mennä teattereihin, ei ravintoloissa ja nyt lopetettiin sunnuntaiset ”ulkolounaat”. Ja jos tulee jonnekin mentyä, katsotaan noin viikko, tuliko jotain mukaan.

Katos vaa
1 kuukausi sitten

Kivoja neuvoja täällä annetaan käsienpesusta. Mikä juttu se on, jos oikeasti ottaa päähän, mutta miksi ette mene suoraan sanomaan sille henkilölle, että käytä käsidesiä, käytä maskia.