Toinen lähtee, toinen jää – LP Viesti teki ratkaisunsa kanadalaisten suhteen

0
Beth Vinnel (vas.) ja Caroline Pearson ehtivät tutustua myös Salon luontoon. (kuva: SSS-arkisto/Kirsi-Maarit Venetpalo)

LP Viestin lentopallo naisten mestaruusliigajoukkue päätyi kahdenlaiseen ratkaisuun testissä olleiden kanadalaispelaajien osalta. Keskitorjuja Beth Vinnell jää joukkueeseen, passari Caroline Pearson ei.

Tosin Vinnellin kohdallakin toiveet ovat olleet kovemmat. Seuran nettisivujen tekstin mukaan hän ei ole ollut ”ihan sellainen, mitä oli odotettu”. Pelilupa kuitenkin haetaan, ja mikäli se ehtii ajoissa, on keskitorjuja mukana lauantain kotiottelussa Puijo Wolleyta vastaan.

– Meillä on hyvä keskarikaksikko Anna Czakan–Nea Haatainen. Siinä on kova työ kenelle tahansa haastaa heidät, toteaa LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen.

17-vuotias Saana Virtanen on puolestaan osoittanut olevansa jo tässä vaiheessa kelpo luokan passari liigatasolle. Senkään takia Pearsonin palveluksille ei ole isompaa tarvetta.

– Caroline ei pystynyt tarpeeksi haastamaan Vikiä (Viktoriia Tuchashvili) ja Saanaa, joten tilanteessa ei ollut muuta ratkaisua, Lemminkäinen sanoo.

Nettisivuilla todetaan myös, että joukkueeseen etsitään jollakin aikavälillä laitapelaajaa. Tarkennettuna naista, joka pystyy tarpeen vaatiessa hoitamaan joko yleispelaajan tai hakkurin roolia.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments