Turun raju tulipalo kasvattaa Rengas Turun huoltokapasiteettia Salossa

0
Marko Rantanen on Rengas Turku Oy:n toimitusjohtaja: Kuva: Turun Sanomat/Jari Laurikko

Turussa muun muassa Rengas Turku Oy:n tiloissa roihunnut raju tulipalo vaikuttaa yrityksen Salon toimipisteeseen positiivisesti. Rengas Turun toimitusjohtaja Marko Rantanen kertoo, että tuhoutuneiden tilojen vuoksi yritykseltä jäi kuusi huoltomiestä vapaaksi.
– Heidät sijoitetaan muihin toimipisteisiin, joten myös Salon pisteen huoltokapasiteettia on mahdollisuus kasvattaa, Rantanen sanoo.
Tulipalo syttyi keskiviikkona liikekiinteistössä Pansiontien ja Nosturinkadun kulmassa Portsan kupeessa. Tulipalossa tuhoutuivat rengashotellissa olleet tuhannen asiakkaan talvirenkaat, mutta tällä ei ole Rantasen mukaan vaikutusta Saloon.
– Salolaisilta eivät renkaat eivätkä vanteet lopu. Meillä on Salossa viitisen tuhatta rengasta, Rantanen kertoo.