Uskelan koulussa koronatartunta

4

Salossa Uskelan koulun Kavilankadun yksikössä on todettu koronatartunta. Salon kaupunki tiedotti lauantaina, että terveydenhuoltoviranomaisten mukaan Uskelan koulussa on koronavirukselle altistuneiden joukossa sekä oppilaita että kaksi henkilökuntaan kuuluvaa.

Kaupungin tiedotteessa todetaan, että terveydenhuoltoviranomaiset ottavat henkilökohtaisesti yhteyttä altistuneisiin, ja samalla heille annetaan ohjeet karanteenista ja muista käytännöistä.

Yksi luokka on asetettu karanteeniin lokakuun loppuun asti. Tämän jälkeen oppilaat voivat palata normaaliin koulutyöhön, jos karanteenin aikana ei ole tullut oireita.

Jos yhteydenottoa ei ole tullut, terveydenhuoltoviranomainen on arvioinut, että altistumista ei ole tapahtunut. Joten oppilaat, jotka eivät ole altistuneet, tulevat normaalisti kouluun.

Henkilöiden yksityisyyden suojelemiseksi kaupunki ja terveydenhuoltoviranomaiset eivät anna tapauksen osalta tarkempia tietoa.

Salon kaupunki ja terveydenhuoltoviranomaiset ilmoittavat seuraavansa tiiviisti Uskelan koulun tilannetta. Mikäli tilanne muuttuu, kaupunki tiedottaa asiasta lisää.

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Birgit
1 kuukausi sitten

Nyt pitäisi laittaa koulut etäopetukseen, vai onko tarkoitus pistää koko Suomi kiinni Jouluksi? Vaikkei ”lapset ei saa Koronaa”, kuten ei ”Virosta Suomessa töissä käyvät” niin nyt olisi syytä miettiä vähän isompaa karanteenia tänne Varsinaiseen Suomeen…Kohta on jopa kaupat kiinni, kun se oikein pahaksi menee…..

Aikuiset kuriin
1 kuukausi sitten
Reply to  Birgit

Jos ne aikaihmiset käyttäisivät maskia ja pesisivät kätensä ja pitäisivät etäisyyksiä. Osalla ei ”kyläily” lopu millään, vaan siellä kaffella on pakko käydä.

Nyt riittää
1 kuukausi sitten

Jos johonkin liikkeeseen, ravintolaan tai kauppaan pääsee vielä ilman maskia, ja käsien desinfiointia, jätän tuon paikan jatkossakin väliin. Seuraava tartunta Salossa on jo liikaa.

1234
1 kuukausi sitten
Reply to  Nyt riittää

Kävin tänään eräässä Halikon puolen kaupassa. Olin ainoa asiakas, joka sillä hetkellä käytti maskia.