Vilppaan junnut karsivat viikonloppuna SM-sarjapaikoista – U16-poikien turnaus Salon Urheilutalolla

0
Vilppaan liigarinkiin kuuluva Leevi-Matias Taimela pelaa viikonloppuna U19-poikien SM-karsintaturnauksessa Jyväskylässä.

Vilppaan juniorijoukkueet karsivat viikonloppuna paikoista SM-sarjassa.

Tommi Sainion valmentamat Vilppaan U16-pojat pelaavat karsintaturnauksen Salon Urheilutalolla. Vilpas kohtaa lauantai-iltana Hyvinkään Pontevan. Lohkon kaksi muuta joukkuetta ovat Helsingin NMKY ja BC Nokia.

U19-poikien turnaus pelataan Jyväskylässä. Jussi Savolaisen valmentama Vilpas kohtaa lauantaina Ura Basketin ykkösjoukkueen. Toisessa ottelussa kohtaavat Jyväskylä Basketball Academy ja Uran kakkosjoukkue.

Oona Panulan valmentamat Vilppaan U19-tytöt kohtaavat lauantaina Forssassa Tapiolan Hongan. Lohkon muut joukkueet ovat Tampereen Pyrintö ja kotijoukkue Feeniks Basket.

Karsinnat pelataan niin sanotulla ”kahden tappion kaaviolla”. Kaksi kahden voiton joukkuetta pääsee SM-sarjaan ja kaksi muuta pelaa kauden valtakunnallisessa I divisioonassa.

Vilppaan U17-tytöt ja -pojat ovat jo varmistaneet paikkansa SM-sarjassa. Lisäksi Vilppaalla on kaksi joukkuetta U15-poikien SM-sarjassa.

Jätä kommentti