FC Halikko koki FC Sportin fyysisyyden

0
Olivia Simula (oik.) teki FC Halikon avausmaalin. Kuva on joukkueen edellisestä ottelusta.

FC Halikko joukkue sai tuta vaasalaisen FC Sportin vahvuuden naisten liigassa. Loppunumerot 9–2 eivät jättäneet vierasjoukkueelle seliteltävää.

– Pelistä tuli juuri niin vaikea kuin etukäteen osattiin vähän pelätäkin. Vaasa on perinteisesti ollut sarjan hankalimpia vieraspaikkoja: harva joukkue hakee sarjapisteitä täältä. Sport on isokokoinen ja fyysinen joukkue, joka käyttää todella pientä kenttää taitavasti hyväkseen, raportoi FC Halikon päävalmentaja Ari Peltola.

Vielä ensimmäisellä puoliajalla pelitapahtumat pysyivät päävalmentajan mukaan suhteellisen tasaisena, ja FC Halikko sai 1–3-kavennuksen heti tauon jälkeen.

– Puoliajalla meillä oli vielä ihan liuottavainen fiilis, sillä ensimmäisellä puoliajalla maalipaikat menivät melko tasaisesti, Peltola luonnehti.

4–1-tilanteessa Sport latoi viisi maalia alle neljässä minuutissa. Peliaikaa tuli tällä kertaa molemmille FC Halikon maalivahdeille eli sekä Lotta Hiihtolalle että Emma Rahkolle. Osaselitys rumille loppulukemille oli myös se, että vierasjoukkue pelasi pitkiä toveja ilman maalivahtia.

Oman suuren osansa koronaviruksesta saaneen Vaasan ylpeys Sport hävisi kauden kaksi ensimmäistä otteluaan, mutta suunta lienee jatkossa ylöspäin.

– Joukkue on ollut vuosikaudet sijoilla 3–6, ja eiköhän se ylemmästä keskikastista löydy tälläkin kertaa, Peltola povaa.

NAISTEN FUTSAL-LIIGA

FC Sport J–FC Halikko 9–2 (3–0)

FC Halikon maalit: 20.57 Olivia Simula (Elli Laaksonen) 3–1, 34.49 Laura Lehtonen (Iina Tapio) 9–2.
Yleisöä: 39
FC Halikon seuraava ottelu: sunnuntaina 29. marraskuuta FC Halikko–FTK-Tornio kello 13 Salohallissa.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments